Όσο ολόκληρος ο ΠΑΟΚ…

Η αναμέτρηση με τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο» το ερχόμενο Σάββατο, σηματοδοτεί τον δεύτερο και σαφώς πιο δυνατό κύκλο των φιλικών του ΠΑΟΚ, σε σχέση με αυτόν επί ολλανδικού εδάφους.
Πηγή: paok24.com
Όσο ολόκληρος ο ΠΑΟΚ…

Πέρα από τα καθαρά αγωνιστικά θέματα πάντως, έχει ενδιαφέρον το πόσο αποτιμάται στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ο ΠΑΟΚ και πόσο η Νάπολι, σύμφωνα με τη γερμανική ιστοσελίδα «transfermarkt.de».

Πιο συγκεκριμένα, η αξία του υπάρχοντος ρόστερ του Δικεφάλου, «κοστίζει» σχεδόν 35 εκατομμύρια ευρώ. Για την ακρίβεια, 34,75 εκατομμύρια. Αυτό της Νάπολι; Σχεδόν το... δεκαπλάσιο. Δηλαδή, 284 εκατομμύρια ευρώ.

Σε ότι αφορά τον πιο «ακριβό» ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, αυτός είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης, με την «μετοχή» του να ορίζεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ακολουθεί ο Μάαρτεν Μάρτενς με αξία 3 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα πάντα με τη γερμανική ιστοσελίδα.

Στον αντίποδα, ο Γκονζάλο Ιγκουαϊν κοστίζει... 40 εκατομμύρια ευρώ, πέντε δηλαδή περισσότερα από ότι ολόκληρο το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ακολουθεί ο Μάρεκ Χάμτσικ με 35 εκατομμύρια και οι Μέρτενς, Καγιεχόν με 20.

Διαβάστε ακόμη...