"Έρχεται" συνάντηση Μαλέλη-Κοντομηνά

Ο Μάνος Μαλέλης θα συναντηθεί το επόμενο διάστημα με τον Δημήτρη Κοντομηνά και θα συζητηθεί το τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ. Δυσαρεστημένος ο πρώτος για την πώληση του Αντώνη Κόνιαρη στον Παναθηναϊκό.
Πηγή: sport24.gr
"Έρχεται" συνάντηση Μαλέλη-Κοντομηνά

Oπως διαπιστώθηκε στην συνάντηση που είχαν στις αρχές Ιούλη ο Μάνος Μαλέλης με τον Δημήτρη Κοντομηνά, υπάρχει θετική διάθεση από τον τελευταίο έτσι ώστε να ασχοληθεί με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε μετοχικό επίπεδο. Μάλιστα αυτό είναι κάτι που το έχει επιβεβαιώσει ο κ. Μαλέλης με δημόσιες τοποθετήσεις του. Βέβαια για να προχωρήσει αυτή η υπόθεση, η πλευρά του γνωστού επιχειρηματία είναι απόλυτα λογικό να θέλει να μετελήσει αναλυτικά και με κάθε λεπτομέρεια όλα τα δεδομένα μιας τέτοιας κίνησης. Το επόμενο διάστημα μάλιστα οι δύο άνδρες (Μαλέλης και Κοντομηνάς) θα συναντηθούν και το τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ θα τους απασχολήσει στη συζήτηση που θα έχουν.

Αν ο γνωστός επιχειρηματίας δώσει το "ΟΚ" στον κ. Μαλέλη έτσι ώστε προχωρήσει το θέμα της πιθανής εμπλοκής του στην ΚΑΕ, τότε ο στενός συνεργάτης του θα ζητήσει τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ και θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην όλη υπόθεση (το θέμα δηλαδή της εμπλοκής του Κοντομηνά) το ύψος των χρεών.

Για την συνάντηση με τον κ. Κοντομηνά, ο κ. Μαλέλης μας είπε πως..."θέλω να αντιληφθώ αν υπάρχει διάθεση για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου. Μετά θα κινηθώ για συνάντηση με την διοίκηση για να δω και τις υπόλοιπες διαδικασίες οικονομικού περιεχομένου".

"Γιατί να πουληθεί με τόσο σύντομες διαδικασίες;"

Πάντως είναι γεγονός πως ο κ. Μαλέλης είναι δυσαρεστημένος από την πώληση του 17χρονου, Αντώνη Κόνιαρη στον Παναθηναϊκό. Και ειδικά η χρονική περίοδος που επιλέχτηκε να γίνει κάτι τέτοιο, σε μια στιγμή δηλαδή που είναι "ανοιχτό" το θέμα της πιθανής εμπλοκής του Κοντομηνά στην ΚΑΕ.

"'Εχω εκπλαγεί από την τόσο «απαραίτητη» πώληση του Κόνιαρη. Τι ήταν τόσο απαραίτητο και άμεσο έτσι ώστε με σύντομες διαδικασίες να πουληθεί ένα μεγάλο ταλέντο που θα μπορούσε να αποτελέσει μέρος του κορμού της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ; Απλώς εκφράζω εύλογες απορίες... Και όλο αυτό συμβαίνει εν όψει ενδιαφέροντος πιθανού επενδυτή", μας είπε ο στενός συνεργάτης του κ. Κοντομηνά.

Διαβάστε ακόμη...