«Ξέρει να βρίσκει τους κατάλληλους ανθρώπους»

Ο Γιόρντι Κρόιφ ξεκαθάρισε μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis ότι δεν πρόκειται αυτή τη στιγμή να έρθει στον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε το δυνατό σημείο του Ιάκωβου Αγγελίδη.
Πηγή: metrosport.gr
«Ξέρει να βρίσκει τους κατάλληλους ανθρώπους»

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ο Αγγελίδης είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται στη Μακάμπι εδώ και πέντε χρόνια. Τα δύο τελευταία χρόνια έφερε και μένα, ήμουν στην Κύπρο και υποθέτω ότι επειδή είναι Κύπριος έπαιξε ρόλο, ήξερε την δουλειά μου. Είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να πω μόνο καλά λόγια. Πέρασε στην αρχή δύσκολες στιγμές στη Μακάμπι, αλλά στη συνέχεια κατάφερε και έφερε επιτυχίες".

Συνεχίζοντας δήλωσε: "Γνώριζα ότι θα γίνουν αλλαγές στην Μακάμπι, ήξερα για κάποιες επαφές, αλλά δεν ήξερα ότι ο Αγγελίδης θα πάει ΠΑΟΚ. Το έμαθα όταν ήρθε στο προσκήνιο. Ηθελε μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, σίγουρα θα τον βοηθήσει και το περιβάλλον, είναι ένας Κύπριος που θα δουλέψει στην Ελλάδα. Πρόκεται, πάντως, για έναν άνθρωπο που είναι διεθνής, του αρέσει να δουλεύει σε διάφορες χώρες".

Για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί και ο ίδιος με τον ΠΑΟΚ: "Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο προς στιγμήν. Ο Τζακ (σ.σ. Αγγελίδης) είναι διαφορετική περίπτωση, ήθελε να κάνει κάτι άλλο. Εχει την εμπειρία να δουλέψει με έναν ιδιοκτήτη, όπως έκανε εδώ. Αυτό θα τον βοηθήσει στον ΠΑΟΚ, αφού το πρότζεκτ είναι ίδιο. Πριν λίγο καιρό φέραμε στην Μακάμπι για προπονητή τον Οσκαρ Γκαρσία, που είχε πρωτοέρθει όταν ήρθα εδώ. Πήραμε και κάποιους παίκτες και έχω επικεντρώσει την προσοχή μου στο πρότζεκτ της Μακάμπι, άλλωστε έχω συμβόλαιο με την Μακάμπι για ακόμη έναν χρόνο".

Για το αν δημιουργεί κινδύνους η εμπόλεμη κατάσταση: "Δεν επηρεάζει αυτή η κατάσταση. Στο Τελ Αβίβ δεν τα αισθανόμαστε. Κάναμε 4-5 μεταγραφές, ενώ κανείς δεν έχει εκδηλώσει διάθεση να φύγει. Νομίζω ότι ούτε στην περίπτωση του Αγγελίδη αυτό έπαιξε ρόλο. Ο Αγγελίδης είναι εδώ αυτό το διάστημα για να διευθετήσει κάποιες λεπτομέρειες και να αφήσει κάποια πράγματα έτοιμα για τον επόμενο".

Κατέληξε λέγοντας για τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Μπορεί να μην ξέρει τόσο καλά να παίζει ποδόσφαιρο, αλλά γνωρίζει να οργανώνει καλά. Αυτό που έκανε και στην Μακάμπι. Το δυνατό του σημείο είναι ότι μπορεί να βρίσκει τον κατάλληλο άνθρωπο για την κατάλληλη θέση".

Διαβάστε ακόμη...