«Πήγε σε μια μεγαλύτερη ομάδα»

Ούτε ο... Μπέκαμ να ήταν για τους Ισρηλινούς ο Ιάκωβος Αγγελίδης! Οι αναφορές γύρω από την αποχώρηση του από την Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι καθημερινές και σήμερα η ιστοσελίδα ynet.co.il προσπαθεί να εξηγήσει τους λόγους που αποφάσισε να αφήσει την «ομάδα του λαού» και να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
«Πήγε σε μια μεγαλύτερη ομάδα»

«Ο Αγγελίδης αρχικά είχε έρθει για τρία χρόνια. Μπορεί να ήλπιζε ότι η επόμενη δουλειά θα είναι ίσως η προώθηση στην πυραμίδα των εταιριών του Γκολντάρ, κάτι σημαντικό με περισσότερες αμοιβές, αλλά αυτό δεν συνέβη και όταν ήρθε η προσφορά του ΠΑΟΚ, αμέσως είπε το ναι».

«Δικαίως το έκανε. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερη ομάδα, ο ιδιοκτήτης του είναι πλουσιότερος (το Forbes υπολογίζει την περιουσία του στα 9,4 δισ. δολάρια έναντι 5 δισ. του Γκολντάρ), θα έχει υψηλότερο μισθό και ο χώρος εργασίας είναι περισσότερο ή λιγότερο κοντά στην πατρίδα του. Θα ήταν ένα λάθος, αν ο ίδιος δεν είχε πάρει τη δουλειά».

«Ο Αγγελίδης πρόκειται να εργαστεί τώρα για ένα μικρό Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας Ρώσος δισεκατομμυριούχος ελληνικής καταγωγής που έκανε τα χρήματά του σε μεγάλο βαθμό χάρη στον Βλαντιμίρ Πούτιν. Τώρα αγόρασε μια ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ και πηγαίνει στον πόλεμο κατά του δύπολου Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει η πεποίθηση ότι η διαφθορά της Αθήνας αποτρέπει στην ομάδα τους να φτάσει στα πρωταθλήματα. Τώρα, όταν υπάρχουν χρήματα στόχος είναι η καταπολέμηση αυτής της διαφθοράς, και η πραγματική ή φανταστική πίεση της κοινής γνώμης, που είναι τεράστια από την πλευρά των φανατικών οπαδών της ομάδας».

Διαβάστε ακόμη...