“Πλήρωσε για τον Φακούντο”

Η υπόθεση του Φακούντο Περέιρα τράβηξε λίγες μέρες παραπάνω, καθώς υπήρχε μια ασάφεια σχετικά με το αν είναι 100% ελεύθερος, τελικά υπέγραψε στον ΠΑΟΚ διετές συμβόλαιο, αλλά η ιστοσελίδα marcasl, που έχει καλή πληροφόρηση σε μανατζερικά ζητήματα, αναφέρει σήμερα ότι ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να πληρώσει 600.000 ευρώ στους Μεξικάνους για να ολοκληρωθεί το deal και να αποκτήσει τον Αργεντίνο, τον οποίο είχε προλάβει να ανακοινώσει...
Πηγή: thessports.gr
“Πλήρωσε για τον Φακούντο”

Το δημοσίευμα του marcasl αναφέρει τα εξής :

"«Μεξικάνικη ομάδα να αφήσει ελεύθερο παίκτη της δεν γίνεται, εκτός κι αν είναι... παλτό». Τεράστια μεταγραφική ρήση, έστω κι αν στην προκειμένη περίπτωση και αναφορικά με την μεταγραφή του Φακούντο Περέιρα στον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται, αφού οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή (δεν το λες «παλτό», ούτε μεθυσμένος) με ελεύθερη μεταγραφή για τα επόμενα δύο χρόνια.

Κάτι που σημαίνει πως δεν χρειάστηκαν να αποζημιωθούν ούτε η Χιμνάσια Λα Πλάτα, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής τα δύο τελευταία χρόνια και πολύ περισσότερο η μεξικάνικη Σαν Λουίς, για την οποία κυκλοφόρησε προ ημερών πως διατηρούσε ποσοστό δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και γι΄αυτό άλλωστε μέχρι ωσότου να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς του «El Gordo», υπήρξε καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Το καλοκαίρι το συμβόλαιό του με την Χιμνάσια Λα Πλάτα έληξε, ωστόσο η συνεργασία του με την Σαν Λουίς – που στο μεταξύ είχε εξαγοραστεί από την Χαγκουάρες – εξακολουθούσε να φαίνεται σε ισχύ μολονότι ο Φακούντο είχε προχωρήσει στην καταγγελία του στη FIFA.

Μετά την τυπική επιβεβαίωση της ελευθέρας του, ο Αργεντινός υπέγραψε το συμβόλαιό του» ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από κει και πέρα η στήλη δεν μπορεί να μην καταγράψει πως στην Αργεντινή, αλλά και στο Μεξικό, μανατζερικές πηγές επιμένουν πως η Σαν Λουίς πήρε όχι απλά το κατιτίς από τον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά ένα πολύ καλό καλοκαιρινό «πακέτο» προκειμένου να ανάψει το «πράσινο φως» για την μετακόμιση του Περέιρα στην Θεσσαλονίκη.

Κάτι που έρχεται σε αντίθετη με την πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που κάνει λόγο για ελεύθερη μεταγραφή.
Πόσο πήγε το... μαλλί σύμφωνα με τους Αργεντινο- Μεξικάνους; 600 χιλιάρικα (!) που σε συνδυασμό με τις συνολικές αποδοχές του παίκτη και τις προμήθειες των μάνατζερ οι οποίοι «έτρεξαν» το deal, ανεβάζουν το κόστος της μεταγραφής σε επταψήφιο νούμερο!"

Πάντως, από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται πως πληρώθηκε ένα ποσό και στην ομάδα από το Μεξικό για να κλείσει η μεταγραφή του Φακούντο Περέιρα...

Διαβάστε ακόμη...