Το χαμένο ταλέντο του ΠΑΟΚ…

Σήμερα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Τβέντε ο Αντώνης Σταθόπουλος, ένας 16χρονος επιθετικός, που διακρίνεται στη φωτογραφία μαζί με τον μάνατζέρ του, Πασχάλη Τουντούρη.
Πηγή: thessports.gr
Το χαμένο ταλέντο του ΠΑΟΚ…

Ο Σταθόπουλος λέγεται πως είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο σ΄ αυτή την ηλικία και το γεγονός ότι η Τβέντε του έδωσε συμβόλαιο στα 16 του, λέει πολλά.

Αυτό το παιδί, το είχε "σταμπάρει" εδώ και πολύ καιρό ο ΠΑΟΚ, στην Εράνη Φιλιατρών, όπου έπαιζε.

Το δίκτυο, που έχει αναπτύξει ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλό, κανένα καλό ταλέντο δεν ξεφεύγει και ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος κόντεψε να γίνει κάτοικος Πελοποννήσου πέρσι για να πείσει τον μικρό και κυρίως την οικογένειά του, να τον στείλει στη Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Είχε ξεπεράσει και το εμπόδιο του Ολυμπιακού, που επίσης είχε δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Σχεδόν τα είχε καταφέρει, ώσπου εμφανίστηκε η Τβέντε και η οικογένεια αποφάσισε να στείλει τον μικρό στην Ολλανδία, θεωρώντας ότι εκεί οι προοπτικές για τον 16χρονο επιθετικό, θα είναι καλύτερες...

Αλλωστε, οι 400.000 ευρώ που έδωσαν οι Ολλανδοί συν η πλήρης αποκατάσταση της οικογενείας του στο Τβέντε ήταν κάτι που ο ΠΑΟΚ, όσο κι αν ήθελε, δεν μπορούσε να συναγωνιστει...

Διαβάστε ακόμη...