Ξεκινάει από το μηδέν

Ο ΠΑΟΚ της νέας αγωνιστικής περιόδου αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του, μιας και βασικοί συντελεστές της ομάδας που κατέλαβε την τρίτη θέση της βαθμολογίας θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν μακριά από το «PAOK Sports Arena».
Πηγή: superbasket.gr
Ξεκινάει από το μηδέν

Οι Ντι Τζέι Κούπερ, Μαρκ Πέιν, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Γιώργος Μπόγρης ήταν τέσσερα από τα βασικά όπλα του Σούλη Μαρκόπουλου την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Μια σεζόν, η οποία έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον «δικέφαλο», καθώς στην σειρά των μικρών τελικών επικράτησε του Πανιωνίου με 3-1 νίκες, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση.

Αρκετοί, όμως, από τους παίκτες που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, αναμένεται να «εξαργυρώσουν» την επιτυχία τους με πολύ καλά συμβόλαια. Ήδη ο Μαρκ Πέιν υπέγραψε στην Γαλλία και την Σαλόν, ενώ και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία για λογαριασμό της Κανάριας. Ο Ντι Τζέι Κούπερ είναι δεδομένο πως δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, με τις φήμες γύρω από το όνομά του να δίνουν και να παίρνουν. Τέλος και ο Γιώργος Μπόγρης δεν θα αγωνίζεται την νέα σεζόν στον «δικέφαλο», διότι αναμένεται και αυτός να... επιβραβευτεί με πολύ καλό συμβόλαιο.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο ΠΑΟΚ της νέας σεζόν θα ξεκινήσει -σχεδόν- από το μηδέν, ωστόσο η παρουσία των Σούλη Μαρκόπουλου και Κώστα Χαραλαμπίδη, εντός της ομάδας, αποτελεί εγγύηση για την συνέχεια.

Διαβάστε ακόμη...