«Δεν είναι Μύκονος εδώ»

Μετά από αρκετές μέρες, ο Αναστασιάδης είχε καυτές ατάκες για να σχολιάσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
Πηγή: metrosport.gr
«Δεν είναι Μύκονος εδώ»

Κάποια στιγμή διακρίνοντας μια νωχελικότητα σε μια άσκηση, φώναξε "Δεν είναι Μύκονος εδώ. Εδώ δουλεύουμε..." ενώ σε μια άλλη περίπτωση όταν ένας παίκτης δεν έκανε κίνηση στο χώρο για να πάρει την πάσα σταμάτησε και του είπε: "Παλικάρι μου εσύ δεν περιμένεις την πάσα, το τρένο περιμένεις..." Ο Άγγελος Αναστασιάδης έδωσε και πάλι βάρος στο απλό και γρήγορο παιχνίδι: "Δεν λύνουμε Άλγεβρα εδώ ποδόσφαιρο παίζουμε. Το ποδόσφαιρο είναι απλό να το καταλάβετε. Όποιος δεν στροφάρει είναι χαμένος δεν πρόκειται να πάει μπροστά" τους φώναξε και συνέχισε: "θέλω ο ένας να μιλά με τον άλλο".

"Κλείδωσε" το... Φανούρης

Στην προπόνηση της Τρίτης ο Αναστασιάδης είχε "βαφτίσει" Φανούρη τον Περέιρα και αυτό πλέον έχει "κλειδώσει". Ο Αργεντίνος που δεν είχε αγωνιστεί στο προχθεσινό φιλικό άκουσε αρκετές φορές το "Φανούρη" από τον Μακεδόνα τεχνικό και όπως ο Γκολάσα (τον φωνάζει Γιάννη) έχει αρχίσει να το συνηθίζει. Ο Αναστασιάδης όταν ήθελε να αναφερθεί στον Κατσικά τον αποκαλούσε "μπαρμπα Γιώργη" αφού πλέον είναι από τους παλαιότερους παίκτες στην ομάδα καθώς μπήκε στον τέταρτο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

"Μπράβο εργαλεία"

Ο Γιώργος Τζαβέλλας συμμετείχε και χθες στην προπόνηση παίρνοντας μέρος και στο παιχνίδι στο μισό γήπεδο αλλά και στο διπλό σε όλο το γήπεδο. "Μπράβο εργαλεία" φώναζε τους συμπαίκτες του μετά από κάθε ωραία προσπάθεια αναφερόμενος κυρίως στους πιτσιρικάδες. Προσπαθεί να τους ανεβάσει μιλώντας τους κατά την διάρκεια του αγώνα και ζει ήδη με τον γνωστό τρόπο την κάθε προπόνηση προσπαθώντας να παρασύρει και τους νεότερους.

Διαβάστε ακόμη...