Τελευταίο τριήμερο…

Όντας κάτοικοι Ολλανδίας από τις 10 Ιουλίου, τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται σιγά σιγά να επιστρέψουν στην Ελλάδα.
Πηγή: paok24.com
Τελευταίο τριήμερο…

Οι «ασπρόμαυροι» θα παραμείνουν στο Όστερμπεκ μέχρι και την Κυριακή και εν συνεχεία θα ξεκινήσει ένας κύκλος δυνατών φιλικών μέσω των οποίων ο Άγγελος Αναστασιάδης θα «μοντάρει» την ομάδα έχοντας στη διάθεσή του και τους τέσσερις διεθνής που έδωσαν το «παρών» στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Συνεπώς, τα φιλικά με Νάπολι, Ξάνθη, ΚΠΡ και Ίντερ αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, με τον Δικέφαλο να έχει ωστόσο άλλη μία υποχρέωση πριν επιστρέψει στη «βάση» του. Και αυτό γιατί αύριο θα αντιμετωπίσει την ολλανδική Καμπούρ, στο πέμπτο και τελευταίο φιλικό του παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους.

Αυτό που απομένει να δούμε είναι το αν σε αυτό το παιχνίδι πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Σαλπιγγίδης, Τζιόλης, Τζαβέλλας, Γλύκος και Ιτάνζ που είναι οι μοναδικοί της αποστολής που έχουν περιοριστεί έως τώρα σε προπονήσεις, τη στιγμή που αρκετοί είναι οι ομογενείς φίλοι του ΠΑΟΚ που ετοιμάζονται να «αποχαιρετήσουν» από κοντά αύριο την αγαπημένη τους ομάδα.

Το ευχάριστο πάντως της έως τώρα προετοιμασίας, είναι πως δεν έχει υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή, παρά το ότι σε αρκετές προπονήσεις η ένταση των ασκήσεων ήταν αρκετά υψηλή.

Διαβάστε ακόμη...