«Εσύ το νούμερο 1»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκοψε τον βήχα όλων όσων ήθελαν να έχουν έναν ρόλο ντετέκτιβ γύρω από τον άνθρωπο που θα αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ από τις 14 Αυγούστου, όταν και θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ.
Πηγή: metrosport.gr
«Εσύ το νούμερο 1»

Το όνομα αυτού, Ιάκωβος Αγγελίδης, Κύπριος, δικηγόρος, με εμπειρία σε πολλές μεγάλες αγορές, αλλά και από ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίας αφού όλοι όσοι μιλήσαμε από εχθές μας επιβεβαίωσαν πως η σχεδόν πενταετή θητεία του στη Μακάμπι του Τελ Αβίβ στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Ουσιαστικά την άφησε στην ελίτ του Ισραηλινού πρωταθλήματος, κάτι που το διαπιστώσαμε πέρυσι όταν μέσα στην αγωνία μας για την έκβαση της υπόθεσης Μέταλιστ διαπιστώσαμε πως αν παίζαμε με τους Ισραηλινούς τα πράγματα ήταν σκούρα. Και αποδείχτηκε μετά, στη φάση των ομίλων.

Ο Αγγελίδης σύμφωνα με τα όσα λέγονται στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι ο άνθρωπος που καλείται να πάρει όλες τις αποφάσεις, να βάλει την υπογραφή του και να τρέξει το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ. Και αυτή είναι η νούμερο ένα εξέλιξη του καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ αφού ο Ιβάν Σαββίδης εντόπισε ουσιαστικά το βασικό πρόβλημα της ομάδας.

Για το τι μέλλει γενέσθαι με τα υπόλοιπα στελέχη του ΠΑΟΚ, είναι σαφές πως ο Ζήσης Βρύζας παραμένει σε ρόλο τεχνικού διευθυντή και την επόμενη εβδομάδα που θα βρίσκεται ο Ιάκωβος Αγγελίδης στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να συναντηθούν για να γίνει μία πρώτη σημαντική ενημέρωση. Προφανώς και ο Αγγελίδης έχει μία εικόνα μέσα από τις συζητήσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη, όπως έχει και τις εκθέσεις της Sportfive για το τι πρέπει να συμβεί για να βελτιωθεί η λειτουργία της ΠΑΕ.

Σημαντικές αλλαγές θα υπάρξουν με την έλευση Αγγελίδη και στο κομμάτι της επικοινωνίας, έναν τομέα που ο ΠΑΟΚ πάσχει κυρίως λόγω της αδυναμίας των στελεχών που υπάρχουν στη ΠΑΕ να αντιληφθούν τη σημαντικότητά της.

Ο Κύπριος πρόεδρος έχει αποδείξει πως σέβεται τον συγκεκριμένο τομέα και έχοντας την κατάλληλη κατάρτιση θα είναι σε θέση να παρουσιάζει δημόσια και τις θέσεις του ΠΑΟΚ, αλλά και να διοχετεύει επικοινωνιακές στρατηγικές στο αρμόδιο γραφείο.

Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει έρθει αρκετές φορές στη Θεσσαλονίκη και έχει συναντηθεί με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Όλοι όσοι τον συνάντησαν μίλησαν για έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά το αντικείμενο και είναι πάρα πολύ χρήσιμος για το αύριο της ομάδας.

Αυτό που απομένει είναι να το δείξει ο ίδιος στη πράξη.

Διαβάστε ακόμη...