Εκπληξη και σοκ στο Ισραήλ!

Εκπληξη προκάλεσε στον ισραηλινό Τύπο η είδηση της αποχώρησης του Ιάκωβου Αγγελίδη από τη διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Πηγή: thessports.gr
Εκπληξη και σοκ στο Ισραήλ!

Οι μεγαλύτερες αθλητικές ιστοσελίδες υποστηρίζουν ότι η απόφαση του Αγγελίδη προκάλεσε σοκ στην Μακάμπι, ενώ όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα sport5.co.il η είδηση προκάλεσε «έκπληξη, απογοήτευση, σοκ».

Κανένας δεν περίμενε και στο Ισραήλ την αποχώρηση του Ιάκωβου Αγγελίδη από την «ομάδα του λαού». «Μπορεί η απόφαση να είναι μια σημαντική πρόοδο για αυτόν, αλλά είναι αρκετά παράξενο και περίεργο ειδικά όταν η σεζόν για την Μακάμπι ξεκινάει σε λίγο στην Ευρώπη και το πρωτάθλημα αρχίζει σε περίπου ένα μήνα», τονίζει το ρεπορτάζ της ισραηλινής αθλητικής ιστοσελίδας.

Φυσικά υπάρχει αναφορά στο γεγονός ότι ο Αγγελίδης πηγαίνει στον ΠΑΟΚ όπου αγωνίζεται ο Εγιάλ Γκολάσα και μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν και ο Νάτχο.

Η ιστοσελίδα one.co.il αναφέρει στο ρεπορτάζ που φιλοξενεί για την αποχώρηση του Αγγελίδη από την Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Σοκ στην Μακάμπι. Ο Αγγελίδης την αφήνει για τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης» και προσθέτει:

«Το δεξί χέρι και φίλος του ιδιοκτήτη Μιτς Γκόλνταρ δέχθηκε την θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στην ελληνική ομάδα. Ο Ζόρντι Κρόιφ μπορεί να έχει τώρα μερικές παραπάνω αρμοδιότητες. Ο Αγγελίδης θα αφήσει τη θέση του στα τέλη του μήνα, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Ζόρντι Κρόιφ να αναλάβει ευρύτερες εξουσίες όσον αφορά τη διαχείριση της ομάδας σε κάθε τι που αφορά τους παίκτες, τα συμβόλαια και την μισθοδοσία»,

Διαβάστε ακόμη...