«Το πρωτάθλημα είναι ευχή»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης. Άσκησε την δική του κριτική για την μέχρι τώρα εικόνα του "Δικεφάλου" στα φιλικά της Ολλανδίας και τόνισε πως γίνεται πολύ καλή δουλειά.
Πηγή: paokweb.gr
«Το πρωτάθλημα είναι ευχή»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κούλης Αποστολίδης:

Για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ:

"Ο ΠΑΟΚ θέλει πάρα πολύ δουλειά γιατί ξεκίνησε την προετοιμασία χωρίς ο προπονητής να έχεις όλους τους ποδοσφαιριστές του. Εγώ βλέπω σταδιακά, ασχέτως αν είναι πιτσιρικάδες πως οι παίκτες μπαίνουν, βελτιώνονται και φαίνονται στοιχεία πολύ καλής δουλειάς και σύγχρονου ποδόσφαιρου. Βλέπουμε ταχύτητα, έκρηξη, κάθετες και διαγώνιες μπαλιές και άλλα στοιχεία που είναι απαραίτητα σήμερα. Υποθέτω πως για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να έχει υψηλές βλέψεις όπως το κύπελλο και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ εκτός από τους εξαιρετικούς νέους χρειάζονται παίκτες που θα φτιάξουν έναν έμπειρο κορμό υψηλού επιπέδου. Αυτό δεν θα είναι μόνο για φέτος. Όσα παιδιά μείνουν θα μπορέσουν να γίνουν πολλοί καλύτεροι αν είναι σε μια καλή ομάδα.".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ:

"Το πρωτάθλημα είναι ευχή. Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τις περισσότερες πιθανότητες και ο Παναθηναϊκός λένε πως έχει κάνει πολύ καλή ομάδα. Βέβαια, όπως είχα πει και πέρυσι ο Παναθηναϊκός θα κριθεί στην φετινή σεζόν. Είχε ξεκινήσει χωρίς καμιά απαίτηση και άγχος. Προσπαθώντας να μπει σε κάποια θέση στην πεντάδα μη έχοντας πίεση πήγε πολύ καλά και έκανε ότι έκανε. Φέτος όμως θα κριθεί, γιατί φέτος υπάρχουν πραγματικές συνθήκες. Εγώ θα μείνω σε αυτό που είπε ο Άγγελος. Ο ΠΑΟΚ θέλει πάρα πολύ δουλειά ακόμα. Κάνει πολύ καλή δουλειά, θα κάνει ακόμα καλύτερη με την προϋπόθεση πως θα είναι σε ένα διοικητικό περιβάλλον που δεν θα παρουσιάζονται προβλήματα έξω από την δική του σφαίρα. Εφόσον ο Άγγελος δουλέψει σε ένα νορμάλ διοικητικό περιβάλλον θα κάνει το μέγιστο που μπορεί να κάνει".

Για το αν είναι αισιόδοξος:

"Όλα αυτά είναι σχετικότητες. Είμαστε έξω και δεν γνωρίζουμε τα πράγματα όπως τα ξέρουν μέσα στην ομάδα. Εκείνο που κάνω είναι πως προσπαθώ να εκτιμήσω τις ικανότητες της ομάδας και τους στόχους και με βάση αυτό είμαι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος. Αν εξαιρέσουμε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει όλα τα άλλα, αρκεί η ΠΑΕ και η διοίκηση, να λειτουργήσει λίγο καλύτερα. Θέλει δουλειά εκεί. Ο Σαββίδης είναι ο σωτήρας του ΠΑΟΚ αλλά εύχομαι να φτιάξει το καλύτερο δυνατό διοικητικό μοντέλο για να πάνε όσο το δυνατό καλύτερα τα πράγματα".

Διαβάστε ακόμη...