Μικρά - μικρά από το ΠΑΟΚ-Βααλβάικ

Σεφτέ στις νίκες έκανε χθες στο Άρνεμ ο ΠΑΟΚ κερδίζοντας την Βααλβάικ με 2-1. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, υπήρξαν και ενδιαφέροντα παραλειπόμενα.
Πηγή: metrosport.gr
Μικρά - μικρά από το ΠΑΟΚ-Βααλβάικ

Βοήθησε ο Οικονομίδης

Στις αρχές του δευτέρου μέρους σε μια διεκδίκηση της μπάλας, ο Πόζογλου με το γόνατο του άθελα χτύπησε τον τερματοφύλακα της Βάαλβάικ, τον Φαν Ντάικ στο πρόσωπο. Αμέσως αποχώρησε για τα αποδυτήρια αφού του δημιουργήθηκε ένα μεγάλο σχίσιμο στο μάγουλο. Μάλιστα η ολλανδική ομάδα δεν είχε μαζί της τον γιατρό και προσφέρθηκε ο Γιώργος Οικονομίδης να βοηθήσει. Έκανε τέσσερα ράμματα στον Ολλανδό και του τοποθέτησε γάζα.

"Που είναι ο Κατσουράνης;"

Στο σημερινό φύλλο της "Μ" και στις σελίδες του Ηρακλή θα διαβάσετε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Βρέντε. Ο Ολλανδός που αγωνόιστηκε στους κυανόλευκους ως κεντρικός αμυντικός, συνεχίζει την καριέρα του ως βοηθός προπονητή της Ρόντα και βρέθηκε στο γήπεδο για να κατασκοπεύσει την Βααλβάικ αφού αυτή είναι η αντίπαλος τους την πρώτη αγωνιστική. Κάποια στιγμή αναρωτήθηκε για το που αγωνίζεται ο Κατσουράνης και του υπενθυμίσαμε ότι ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ

Λατρεία για ΠΑΟΚ

Η χθεσινή αναμέτρηση έγινε 20 χιλιόμετρα έξω από το Άρνεμ, στο ίδιο γήπεδο όπου ο ΠΑΟΚ είχε αγωνιστεί με την Ντνιεπρ. Αυτή τη φορά ο κόσμος ήταν περρισότερος και κυρίως οι Έλληνες φίλαθλοι. Εκεί οι τρεις φίλοι του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν από την Πολίχνη όπως κάνουν κάθε χρόνο. Οι δυο φίλοι του ΠΑΟΚ από την Αθήνα αλλά και αρκετοί ακόμη από πολλά μέρη της Ολλανδίας και της Γερμανίας. Φίλοι του ΠΑΟΚ κάθε ηλικίας που τόσο πριν από την έναρξη του αγώνα όσο και μετά το τέλος του, πολιόρκησαν τα αποδυτήρια και βγήκαν δεκάδες φωτογραφίες με τον Άγγελο Αναστασιάδη αλλά και τους ποδοσφαιριστές. Πλέον το τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ είναι με την Καμπούρ το απόγευμα του Σαββάτου και θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται η ομάδα, ότι δηλαδή είχε γίνει και με την Σταντάρ Λιέγης

Ατομικό για τέσσερις

Πριν από την έναρξη του φιλικού και για μια ώρα περίπου, τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας έκαναν το ατομικό τους πρόγραμμα. Ο Αθανασιάδης με τον Περέιρα, τον Ρατ αλλά και τον Βιτόρ έκαναν αρκετούς γύρους το γήπεδο. Το ίδιο είχε συμβεί και το πρωί με τη διαφορά πως ο Πορτογάλος είχε συμμετάσχει κανονικά στην προπόνηση. Εκεί και οι διεθνείς Οι τέσσερις διεθνείς ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στην κερκίδα του γηπέδου και συνόδευσαν την αποστολή. Μαζί τους και ο Ιτάνζ που δεν αγωνίστηκε. Μαζί με τους έντεκα παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο μέρος, κάθισαν στην κερκίδα όταν έφτασε στο γήπεδο η αποστολή και βγήκαν φωτογραφίες με τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους της ομάδας. Ο Μάρτενς και ο Μαντούρο είχαν... επισκέψεις αφού βρέθηκαν Ολλανδοί φίλοι τους εκμεταλλευόμενοι την παρουσία στην χώρα τους.

Διαβάστε ακόμη...