«Έτσι πήγα στην Τενερίφη»

Ο Χακόμπο παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα "deporpress.com" και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τενερίφη.
Πηγή: paok24.com
«Έτσι πήγα στην Τενερίφη»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απόφασή του να φύγει από τον ΠΑΟΚ: "Πριν από έναν περίπου μήνα υπήρξε μία επαφή με την Τενερίφη, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Τα πράγματα στην Ελλάδα είναι λίγο περίπλοκα, αλλά χθες μετά από μία δεκάωρη συνάντηση όλα τακτοποιήθηκαν και τώρα το μόνο που θέλω είναι να έρθω στην Τενερίφη και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να με αφήσει να φύγω, αλλά μίλησα με τον προπονητή και με τους ανθρώπους της ομάδας και τελικά οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία".

Για την θητεία του στον ΠΑΟΚ: "Τα πράγματα στον ΠΑΟΚ ήταν πολύ ωραία. Ένιωθα άνετα και με την ομάδα και με τους φιλάθλους, αλλά θέλω να γυρίσω στην Ισπανία και η Τενερίφη μου δίνει την δυνατότητα να το κάνω".

Για τον προπονητή της Τενερίφης Αλβάρο Θερβέρα: "Οπουδήποτε στον πλανήτη ο προπονητής αποφασίζει ποιοι παίκτες παίζουν. Έδωσε το ok για μένα και δεν χρειάζονται περισσότερα. Θέλω να είμαι σε μία ομάδα όπου ο προπονητής με θέλει".

Για την πρόταση της Χιμπέρνιαν: "Για μένα ενδιαφέρθηκε και η Έιμπαρ, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να με στείλει στην Χιμπέρνιαν, επειδή έδιναν περισσότερα λεφτά. Αλλά στο τέλος μετά από συζήτηση, πήγα εκεί που ήθελα εγώ. Είχα τον λόγο του προέδρου. Τα άφησαν όλα πάνω μου και στο τέλος διάλεξα εγώ την ομάδα που ήθελα. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ".

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...