«Θα βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βόρεια Ελλάδα, Μάνος Μαλελής, μίλησε στον ARENA FM 89,4, για όλα τα θέματα που αφορούν στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων, τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Θα βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

"Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση Πρέλεβιτς-Γαλατσόπουλου και είμαι στο πλευρό τους. Θα βοηθήσω όσο μπορώ εγώ προσωπικά, ανεξάρτητα εάν βοηθήσει και ο κ. Κοντομηνάς. Εγώ, σαν Μαλελής θα προσπαθήσω να τους ενισχύσω οικονομικά, γιατί αξίζουν συμπαράστασης".

Και προσέθεσε για τις μεταγραφικές επιλογές: "Θα ήθελα πολύ να μείνει στην ομάδα ο Τσαϊρέλης, αλλά και να μπορέσουμε να αποκτήσουμε παίκτες ευρωπαϊκής αξίας. Πιστεύω ότι εάν η διοίκηση μπορεί να φτάσει μέχρι ένα συγκεκριμένο μπάτζετ, η δική μου συμβολή θα είναι στο να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο παίκτη, κι ας έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο. Θα προσπαθήσουμε να το καλύψουμε. Εάν βρούμε π.χ. έναν παίκτη σαν τον Κάρτερ, θα είναι μια πολύ καλή περίπτωση και είμαι έτοιμος να βοηθήσω κι εγώ".

Για τον Σούλη Μαρκόπουλο: "Είχα δηλώσει ότι πρέπει να μείνει στην ομάδα και αυτό έγινε. Θεωρώ ότι ο κ. Μαρκόπουλος έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στην ομάδα και αυτό θα φανεί τα επόμενα χρόνια. Ξέρει πολύ καλά την ομάδα, γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνει. Έχω εμπιστοσύνη στον κ. Μαρκόπουλο".

Διαβάστε ακόμη...