«Μου άρεσε ο Γκολάσα»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και πρώην αρχηγός της ομάδας, Νίκος Αλαβάντας, μίλησε για τον "δικέφαλο" στον ARENA FM 89,4 και μεταξύ άλλων, τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Μου άρεσε ο Γκολάσα»

-"Είδα την ομάδα σε όλα τα φιλικά και μπορώ να πω ότι μου άρεσε ο Γκολάσα. Τον βλέπω σοβαρό, πειθαρχημένο, με καλή πάσα και πιστεύω ότι γρήγορα θα ξεχάσουμε τον Νάτχο. Είναι καλές οι πρώτες εντυπώσεις. Δεν μου άρεσε όμως, ο Ρατς. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, τουλάχιστον από αυτά που είδα στο πρώτο παιχνίδι που τον παρακολούθησα. Είναι αργός, αλλά αυτή είναι η πρώτη εντύπωση, ίσως βελτιωθεί στο μέλλον".

Κι ακόμη: "Σε σχέση με πέρυσι, ο ΠΑΟΚ αποδυναμώθηκε. Έφυγαν τόσοι καλοί παίκτες και δεν αντικαταστάθηκαν, αυτό αποτελεί ντεζαβαντάζ για τη δουλειά του Άγγελου Αναστασιάδη, που είμαι βέβαιος ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για τον ΠΑΟΚ. Φοβάμαι όμως ότι εάν δεν πάρουν παίκτες, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να καταφέρουμε να κάνουμε καλή πορεία, δηλαδή πρωταθλητισμό. Η ομάδα "φωνάζει" ότι χρειάζεται ενίσχυση και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μεταγραφές ενδεκάδας. Μας λείπουν πέντε παίκτες".

Για τη νέα χρονιά: "Μία από τα ίδια θα έχουμε. Δεν θα αλλάξει τίποτα, τουλάχιστον αυτό βλέπω έως τώρα..."

Διαβάστε ακόμη...