Σενάρια για Άρνεσεν!

Ο Ιβάν Σαββίδης ψάχνει ανθρώπους για να ενισχύσουν την διοίκηση του ΠΑΟΚ και φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Φρανκ Άρνεσεν.
Πηγή: paokweb.gr
Σενάρια για Άρνεσεν!

Στα διοικητικά της ΠΑΕ αναμένεται να γίνουν αλλαγές τον Αύγουστο στην Γενική Συνέλευση.

Ολοένα και αυξάνονται τα δημοσιεύματα για ξένο που θα ενισχύσει την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά και την έκθεση της Sportfive. Ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται να έχει πάρει προσωπικά το όλο ζήτημα της συγκεκριμένης υπόθεσης και σύμφωνα με την εφημερίδα ''Sportday'' έχει κάνει ήδη μία επαφή με τον πρώην αθλητικό διευθυντή της Τσέλσι Φρανκ Άρνεσεν. Μάλιστα γίνεται λόγος πως ήδη έχει γίνει πρόταση και αναμένεται η τελική απάντηση.

Συγκεκριμένα αναφέρει: "Ο Ιβάν Σαββίδης το πήρε πάνω του, προτείνοντας συνεργασία, είτε ως γενικού κουμανταδόρου του αθλητικού τμήματος είτε ακόμη μεγαλύτερων αρμοδιοτήτων στον Φρανκ Αρνεσεν, με τον οποίο άλλωστε είχε (τουλάχιστον) μία συνάντηση! Ποιος είναι τώρα ο Φρανκ Αρνεσεν; Είναι 58χρονος Δανός με εικοσαετή πείρα σε θέσεις τεχνικού και αθλητικού διευθυντή σε κορυφαία ευρωπαϊκά clubs.

Ξεκίνησε το 1994 στην PSV, όπου και παρέμεινε για 10 χρόνια (σ.σ. χειρίστηκε τις μεταγραφές των Ρονάλντο, Σταμ, Ρόμπεν, Φαν Νίστελροϊ) και τον Μάιο του 2004 μετακόμισε στην Τότεναμ επιφορτιζόμενος με μεταγραφές και scouting.

Έναν χρόνο αργότερα, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς πλήρωσε 9.5 εκατ. ευρώ (!) προκειμένου να τον φέρει στην Τσέλσι σε ρόλο αθλητικού διευθυντή. Υστερα από τέσσερα χρόνια αποχώρησε από το "Στάμφορντ Μπριτζ" και μετακόμισε στο Αμβούργο, επιλογή όμως με κακό timing αφού συνέπεσε με την χειρότερη -οικονομικά- εποχή της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου, αποχωρώντας το περασμένο καλοκαίρι. Δεύτερη συνεχόμενη κακή ως προς το timing επιλογή, τον Ιανουάριο, όταν ανέλαβε το πόστο στη Μέταλιστ, αποχωρώντας έναν μόλις μήνα όμως μετά, εξαιτίας των αναταραχών στην Ουκρανία.

Εκτοτε, είναι κι αυτός σε αναζήτηση ομάδας. Κάλυψε ως σχολιαστής για λογαριασμό του δανέζικου ραδιοφώνου το Παγκόσμιο Κύπελλο και κάπου σε αυτό το διάστημα πρέπει να είχε το τετ α τετ με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος άκουσε τα καλύτερα για τον Αρνεσεν από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Τι μένει πλέον; Η απάντηση του Δανού, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του μετά το τέλος του Μουντιάλ, όταν δηλαδή ολοκληρώθηκε κι η συνολική αξιολόγηση του".

Διαβάστε ακόμη...