Τρεις προτάσεις για Τσαϊρέλη

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης έχει τρεις προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού και όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sport24.gr
Τρεις προτάσεις για Τσαϊρέλη

Η θητεία του Μιχάλη Τσαϊρέλη στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως ολοκληρώνεται. Από το στρατόπεδο του αθλητή, προκύπτει πως ο Ελληνας φόργουορντ μελετά τρεις περιπτώσεις ομάδων που του έχουν κάνει πρόταση (είναι... καλά τα λεφτά) και έτσι λογικά θα αποχαιρετήσει τους "ασπρόμαυρους".

Ενδεχομένως σύντομα να γίνει γνωστό το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο παίκτης. Οσον αφορά το θέμα του ΟΠΑΠ (ζήτημα που δίνεται μεγάλη σημασία από τους "ασπρόμαυρους"), ο Γιώργος Χαλβατζάκης την Δευτέρα είχε συνάντηση με ανθρώπους του οργανισμού στα γραφεία του ΟΠΑΠ.

Από τους τελευταίους υπάρχει ενδιαφέρον για να βοηθήσουν οικονομικά και σύντομα θα υπάρχουν πιο... χειροπιαστές εξελίξεις στο όλο ζήτημα στο οποίο δίνει μεγάλη σημασία ο ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, πρόσφατα έγιναν συζητήσεις της πλευράς του "Δικεφάλου" με αυτή του νεαρού καλαθοσφαιριστή, Διαμιαντή Σλαφτσάκη και έτσι υφίσταται θέμα συνεργασίας των δύο πλευρών (ίσως άμεσα να "τρέξει" το όλο θέμα).

Αναφορικά με τον 17χρονο Αντώνη Κόνιαρη, φαίνεται πως βλέπει θετικά την προοπτική να μετακομίσει στους "πράσινους" και άρα ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει πολλά στην περίπτωσή του, αν η επιθυμία του παίκτη είναι να φύγει.

Σχετικά με την περίπτωση του Δημήτρη Μαυροειδή που συμφώνησε με την Κηφισιά, να σημειωθεί ότι αυτό έγινε γιατί αποφάσισε να μείνει στην Αθήνα και να επιστρέψει σιγά-σιγά από τον τραυματισμό του δίχως να επιβαρυνθεί η κατάστασή του από τα ευρωπαικά ματς του ΠΑΟΚ.

Για τις θέσεις κοντά στο καλάθι, στον "Δικέφαλο" δίνουν μεγάλο βάρος, βλέπουν Αμερικανούς και σκέφτονται πολλές περιπτώσεις (αρέσει για παράδειγμα ένας παίκτης τύπου Σέντρικ Σίμονς, ο οποίος φυσικά ακόμη κι αν φύγει από τον Ολυμπιακό πάρα πολύ δύσκολα να γίνει κάτι εξαιτίας του υψηλού κασέ του, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης που θα μπορούσε να είναι μια λύση, δεν είναι φθηνός ενώ στη λίστα είναι το όνομα του Τζούλιαν Βον που έπαιξε στον ΚΑΟΔ).

Διαβάστε ακόμη...