Χαμηλοί ρυθμοί πριν το φιλικό με τη Βάαλβαϊκ

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ στην οποία συμμετείχαν οι Τζαβέλλας και Φακούντο Περέιρα, ενώ απουσίασαν οι υπόλοιποι διεθνείς και ο Ράζβαν Ρατς.
Πηγή: metrosport.gr
Χαμηλοί ρυθμοί πριν το φιλικό με τη Βάαλβαϊκ

Όπως φαίνεται, λύθηκαν τα όποια διαδικαστικά θέματα υπήρξαν στην μεταγραφή του Φακούντο Περέιρα στον ΠΑΟΚ. Ο Αργεντίνος συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του "Δικέφαλου" την Τρίτη (22/7), κάτι που δεν γίνοταν τις προηγούμενες ημέρες, δίνοντας έτσι ακόμη ένα... εργαλείο στα χέρια του Άγγελου Αναστασιάδη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται πολύ σύντομα η ΠΑΕ να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του Περέιρα.

Διπλό με νικητές τους κόκκινους

Η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε με διπλό σε όλο το γήπεδο 12 εναντίον 12. Εκεί αγωνίστηκαν με τους κόκκινους οι Ιτάνζ, Ποζατζίδης, Σκόνδρας, Κατσικάς, Κιόσε, Παναγιωτούδης, Σαββίδης, Κίτσιου, Κάτσε, Πολύζος, Γκολάσα, Πόποβιτς και Περέιρα. Με τους μαύρους οι : Γιακουμής, Τζαβέλας, Μαντούρο, Βιτόρ, Τζανδάρης, Κουλούρης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος, Μάρτενς, Μακ , Αθανασιάδης και Κωνσταντινίδης. Οι κόκκινοι κέρδισαν με 3-2. Αρχικά ο Μαντούρο με τον Κουλούρη έδωσαν προβάδισμα δυο τερμάτων στους μαύρους. Ο Περέιρα με ωραία προσπάθεια έκανε το 2-1, ο Γκολάσα ισοφάρισε σε 2-2 και τελικώς ο Πόποβιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Διαβάστε ακόμη...