"Στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή"

Ο Ντιέγκο Ρομάνο με δηλώσεις του στα  "ΣΠΟΡ του Βορρά", αναφέρθηκε στον Φακούντο Περέιρα, τονίζοντας πως το χάρισμά του είναι να βρίσκεται στην κατάλληλη θέση, στην αντίπαλη περιοχή, την κατάλληλη στιγμή.
Πηγή: Σπορ του Βορρά
"Στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε παίξει ως αντίπαλοι, ωστόσο είναι ένας παίκτης, τον οποίο έχω παρακολουθήσει να αγωνίζεται με την πρώην ομάδα του, τη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Για να είμαι περισσότερο ακριβής, την προπέρσινη αγωνιστική περίοδο, είχα παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια της Χιμνάσια. Και ο Περέιρα ήταν βασικός, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία. Κυρίως στον εκτελεστικό τομέα».

Ποια είναι τα βασικά του χαρακτηριστικά γνωρίσματα; «Κατά την γνώμη μου, δεν είναι ο επιτελικός μέσος, το δεκάρι, όπως συνηθίζεται να λετε εδώ στην Ελλάδα. Ο Περέιρα, αγωνίζεται περισσότερο ως δεύτερος επιθετικός. Εχει τη δυνατότητα να διεισδύει στην αντίπαλη περιοχή και να πετυχαίνει γκολ. Τον είδα, να σημειώνει αρκετά γκολ, με απλό τρόπο, εξαιτίας της ικανότητάς του να βρίσκεται στην κατάλληλη θέση, στην αντίπαλη περιοχή, την κατάλληλη στιγμή. Αυτό, είναι ένα προσόν που έχει ο Περέιρα. Επίσης, διέκρινα, πως χρησιμοποιεί με άνεση και τα δύο πόδια του. Τόσο το αριστερό, όσο και το δεξί. Έχει εμπειρία και εφόσον αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να την δείξει μέσα στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...