Θέλει να τους "εθίσει" στο γκολ

Η χαρακτηριστική εντολή του Αγγελου Αναστασιάδη κατά την διάρκεια του χθεσινού διπλού του ΠΑΟΚ. Ο στόχος του είναι προφανής, αφού ένα από τα μελήματά του είναι οι ποδοσφαιριστές του να "εθιστούν" στο γκολ.
Πηγή: sport24.gr
Θέλει να τους "εθίσει" στο γκολ

Πολλά γκολ ήθελε να δει στο χθεσινό διπλό που πραγματοποιήθηκε για κάποιο διάστημα σε ολόκληρο το γήπεδο, ο Αγγελος Αναστασιάδης. Ο στόχος του 61χρονου τεχνικού είναι προφανής, αφού ένα από τα μελήματά του είναι οι ποδοσφαιριστές του να "εθιστούν" στο γκολ.

Κάτι που, άλλωστε, "μαρτυρά" και η χαρακτηριστική ατάκα του "παίξτε ελεύθερα και βάλτε γκολ", που ξεστόμισε μετά το πρώτο 20λεπτο του διπλού, διάστημα κατά το οποίο δεν σημειώθηκε ούτε ένα τέρμα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, παράλληλα, έκανε παρατηρήσεις σε όσους δεν έκαναν την κίνηση που ήθελε στον χώρο χωρίς την μπάλα.

Με τους κόκκινους αγωνίστηκαν οι: Μέλισσας, Μαντούρο, Σπυρόπουλος, Πόποβιτς, Πόζογλου, Παναγιωτούδης, Γκολάσα, Κουλούρης, Αθανασιάδης, Τζανδάρπς, Βασίλης Παπαδόπουλος και με τους μαύρους οι: Ιτάνζ, Μακ, Μάρτενς, Κατσικάς, Κάτσε, Πολύζος, Σκόνδρας, Βιτόρ, Κίτσιου, Ποζατζίδης, Κωνσταντινίδης.

Διαβάστε ακόμη...