Ο σχεδιασμός, ο Κάρτερ, ο «Κάσελ» και οι δυσκολίες

Είναι λογικό ο σχεδιασμός στον ΠΑΟΚ να μην προχωρήσει με γοργά βήματα. Με χαμηλό μπάτζετ ο Δικέφαλος δεν έχει το πάνω χέρι.
Πηγή: basketplus.gr
Ο σχεδιασμός, ο Κάρτερ, ο «Κάσελ» και οι δυσκολίες

Ωστόσο αυτή την στιγμή έχει 7 συμβόλαια και έναν πιτσιρικά τον Κόνιαρη, αν και μέσα στα επτά συμβόλαια είναι και αυτό του Βουτσίσεβιτς, ο οποίος δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει στο «παλατάκι».

Ο Μαρκόπουλος θέλει δύο σέντερ και με βάση ότι τα πεντάρια είναι πάντα ακριβά, θα καθυστερήσει στις επιλογές. Δεν θα γίνει το ίδιο και στην περιφέρεια. Ο Αντόνιο Κάρτερ είναι μια σοβαρή επιλογή, αρέσει πολύ, αλλά στην κρούση που έγινε στον ατζέντη του, η απάντηση ήταν αναμενόμενη... "Αργότερα... Τώρα περιμένει προτάσεις με περισσότερα χρήματα". Καλή άποψη υπάρχει και για τον Γιάννη Αθηναίου, αλλά πάλι ύστερα από κουβέντα με τον ατζέντη του, συστήθηκε υπομονή.

Για την ώρα δεν πλησιάζεται, είναι και η Εθνική ομάδα. Έτσι προς το παρόν η ομάδα θα περιοριστεί στην περίπτωση του Κασελάκη, ο οποίος όμως θέτει και προϋποθέσεις (χώρος και χρόνος...) και η περίπτωση του δεν θα είναι τόσο απλή, καθώς και στο θέμα Σαρικόπουλου για μπακ απ σέντερ. Εφόσον αποδειχθεί ότι έχει ξεπεράσει τα προβλήματα της τελευταίας χρονιάς.

Από κει και πέρα οι προτάσεις είναι πολλές για παίκτες, ο Σταυρόπουλος θα κάνει μια συνολική αποτίμηση και του σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας που τελείωσε, ενώ παράλληλα Μαρκόπουλος και Ζουρνατζίδης θα μιλήσουν για θέματα προετοιμασίας.

Διαβάστε ακόμη...