Σα να ψήνεται κάτι…

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα έκτακτη γενική συνέλευση των μετοχών για τις 14 Αυγούστου, στις 11 το πρωί, κι ενώ στις 8.30 το βράδυ θα γίνει το φιλικό με την Ίντερ στην Τούμπα. Λογικά, κι ο Ιβάν Σαββίδης θα είναι εδώ.
Πηγή: thessports.gr
Σα να ψήνεται κάτι…

Συμπλήρωση – Ανασυγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου, είναι το θέμα αυτής της έκτακτης γενικής συνέλευσης. Είναι η συνέλευση που επρόκειτο να γίνει στις 28 Μαίου, προκειμένου να κάνει αλλαγές ο Ιβάν Σαββίδη. Τότε συνέβη το τραγικό συμβάν με τον θάνατο του Ποικιλίδη, στο μεσοδιάστημα έγιναν πολλά...

Εδώ και καιρό, ο Σαββίδης ψάχνει έναν πρόεδρο. Είναι προφανές ότι σ΄ αυτή τη θέση δεν είναι να μείνει ο Βρύζας, άλλωστε κι ο ίδιος δεν φαίνεται να το θέλει.

Στις 14 Αυγούστου θα μάθουμε αν βρήκε το πρόσωπο, που ψάχνει και ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ. Αν και στην εποχή Σαββίδη είναι σαφές ότι η διοίκηση της ΠΑΕ δεν είναι και το πιο σημαντικό πράγμα.

"Διοίκηση" ίσως νοείται και η θέση που είχε ο Τσιστιακόφ, πριν απομακρυνθεί και δεν αντικαταστάθηκε. Στην περίφημη αγγελία, που είχε μπει στο εξωτερικό, ο "πρόεδρος" δεν περιγράφονταν με τα καθήκοντα που έχει ο πρόεδρος μιας ΠΑΕ, και ειδικά του ΠΑΟΚ, αλλά είχε σχέση με την γενικότερη οργάνωση και τον έλεγχο της ομάδας. Άλλωστε, και στο κομμάτι "αγωνιστικό" βλέπει κανείς ότι και φέτος συμβαίνουν κωμικοτραγικά πράγματα. Το βλέπει κι ο Σαββίδης.

Το σίγουρο είναι ότι ο Σαββίδης ΨΑΧΝΕΤΑΙ εδώ και καιρό, γιατί η κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ τον προβληματίζει. Και μην ξεχνάμε ότι στο παιχνίδι έχει μπει και η SPORTFIVE. Είναι μια εταιρία που ασχολείται με τα ΠΑΝΤΑ σε μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Το που έχει καταλήξει ο Σαββίδης, γιατί αυτός θα πάρει τις τελικές αποφάσεις, θα το δούμε μέσα στον επόμενο μήνα.

Το βέβαιο είναι ένα. Όλοι και όλα είναι σε κατάσταση αναμονής.

Διαβάστε ακόμη...