Στον "αέρα" τα τηλεοπτικά για την ομογένεια

Ένα μήνα πριν την έναρξη της Σούπερ Λίγκας βρίσκονται «στον αέρα» τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία.
Πηγή: gazzetta.gr
Στον "αέρα" τα τηλεοπτικά για την ομογένεια

Τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού είναι μέσα σε αυτά που είχε η ΕΡΤ (για το ERT World) πριν μπει το «λουκέτο» της 11ης Ιουνίου 2013.

Την περυσινή σεζόν τα δικαιώματα του Ολυμπιακού (από ένα σημείο της Σούπερ Λίγκας και μετά) είχαν καταλήξει στον ΑΝΤΕΝΝΑ Satellite που έδειχνε τα εντός έδρας παιχνίδια των Πειραιωτών. Η συμφωνία, όμως, με την εταιρία που διαχειριζόταν τα δορυφορικά δικαιώματα της Σούπερ Λίγκας αφορούσε μία σεζόν.

Αντίθετα, με τα δικαιώματα του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ στην ομογένεια είχαν μείνει αδιάθετα. Χωρίς «στέγη», λοιπόν, είναι τα δικαιώματα των δύο ομάδων, για το νέο Πρωτάθλημα. Οι πληροφορίες της «Στάσης media» αναφέρουν ότι έχει υπάρξει (κατ' αρχήν) ενδιαφέρον και απ' τον ΑΝΤΕΝΝΑ Satellite και από ακόμα ένα-δύο κανάλια που εκπέμπουν στην ομογένεια, αλλά αποτέλεσμα δεν υπάρχει για την ώρα.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι την περυσινή σεζόν, ο ΑΝΤΕΝΝΑ Satellite πέρα απ' τα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού και εννέα ακόμα ομάδων της Σούπερ Λίγκας (μέσα σε αυτά και του Παναθηναϊκού) είχε τα στιγμιότυπα όλων των αγώνων του Πρωταθλήματος, με τα οποία «έντυνε» κυριακάτικη εκπομπή.

Διαβάστε ακόμη...