Τα είπε με Γλύκο ο Αναστασιάδης

Ο ΠΑΟΚ υπολογίζει κανονικά τον Παναγιώτη Γλύκο ανεξαρτήτως τι θα γίνει με το θέμα του συμβολαίου του και ο Άγγελος Αναστασιάδης συζήτησε μαζί του την Δευτέρα. Αποθεραπεία οι Ρατς και Σαββίδης
Πηγή: sport24.gr
Τα είπε με Γλύκο ο Αναστασιάδης

Aπό την Κυριακή οι διεθνείς, Σαλπιγγίδης, Τζιόλης, Γλύκος και Τζαβέλλας είναι στην Ολλανδία. Ο πρώτος την Δευτέρα έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου ενώ οι άλλοι τρεις έκαναν χαλάρωμα στο γήπεδο.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια της μέρας, ο Άγγελος Αναστασιάδης συζήτησε για αρκετή ώρα με τον Παναγιώτη Γλύκο θέλοντας προφανώς να του δείξει πως τον υπολογίζει κανονικά για την νέα σεζόν, ανεξαρτήτως αν επεκτείνει το συμβόλαιό του ή όχι.

Γενικώς αυτό είναι το μήνυμα που περνάει και η ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον Έλληνα πορτιέρο και ο Έλληνας προπονητής φρόντισε να το κάνει σαφές στον ίδιο.

Από εκεί και πέρα ο Ραζβάν Ρατς έχει υποστεί διάταση στον δικέφαλο και ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ αποθεραπεία έκανε και ο νεαρός, Κυριάκος Σαββίδης λόγω της επιβάρυνσης που έχει από τις προπονήσεις και τα φιλικά της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...