Θα αντιδράσει ο Ζαγοράκης;

Προεκλογικά φούμαρα αποδείχτηκαν οι δεσμεύσεις για τις οποίες είχε μιλήσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης.
Πηγή: paokweb.gr
Θα αντιδράσει ο Ζαγοράκης;

«Έχω τις απαραίτητες δεσμεύσεις ότι άμεσα θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, ώστε ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει το προπονητικό κέντρο που του αξίζει», είχε αναφέρει ο Θοδωρής Ζαγοράκης λίγο πριν τις εκλογές (07/05) για το θέμα της Θέρμης. Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 12 Μαΐου, είχε τοποθετηθεί και για το θέμα των χρεών.

«Mόλις ενημερώθηκα ότι είναι έτοιμη και θα κατατεθεί στη Bουλή, αμέσως μετά την επανάληψη των εργασιών της, η τροπολογία που αφορά τη ρύθμιση χρεών του ΠAOK. Προχωράμε, με βήματα μπροστά», είχε αναφέρει στο facebook ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, "ποστάροντας" μάλιστα και μία φωτογραφία του μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά.

Η κοροϊδία μετά τις εκλογές συνεχίζεται... Ο ΠΑΟΚ είναι για μία ακόμη φορά αναγκασμένος να... περιμένει και ο Θοδωρής Ζαγοράκης σίγουρα θα πρέπει να αισθάνεται εκτεθειμένος αφού οι υποσχέσεις που προφανώς κάποιοι του έδωσαν και τις οποίες αυτός επέλεξε να δημοσιοποιήσει λίγο πριν τις εκλογές, δεν τηρήθηκαν.

Ούτε άμεσα έγιναν ενέργειες για το προπονητικό, ούτε κατατέθηκε κάποια τροπολογία στη Βουλή αμέσως μετά την επανάληψη των εργασιών της. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα αντιδράσει;

Διαβάστε ακόμη...