Χωρίς Ρατς και Σαββίδη

Την απογευματινή τους προπόνηση πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με τους Ραζβάν Ρατς και Κυριάκος Σαββίδης να μη συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Πηγή: paok24.com
Χωρίς Ρατς και Σαββίδη

Πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης του "Δικεφάλου" σημειώθηκε ισχυρή βροχόπτωση, σε ένα σκηνικό που είναι πιο κοντά στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.

Όσον αφορά στους δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που δε συμμετέχουν στη σημερινή προπόνηση; Ο Ρουμάνος αριστερός οπισθοφύλακας του "Δικεφάλου" αισθάνθηκε το πρωί κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο, την ώρα που συμμετείχε σε πρόγραμμα ασκήσεων στο γυμναστήριο και παρότι φαίνεται ότι η κατάσταση του πιθανότατα δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Από την άλλη ο Κυριάκος Σαββίδης δεν παίρνει μέρος στην απογευματινή προπόνηση σε μία προσπάθεια να αποφορτιστεί και να ξεκουραστεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ επιλέγει καθημερινά κάποιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ξεκουράζονται και δε συμμετέχουν σε όλο το πρόγραμμα της ομάδας και σήμερα ήταν η σειρά του νεαρού μέσου.

Διαβάστε ακόμη...