Μήπως δεν είναι ελεύθερος;

Αυτή είναι η απορία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και κυρίως του Ζήση Βρύζα, που προσπαθούν να ολοκληρώσουν την απόκτηση του Φακούντο Περέιρα.
Πηγή: thessports.gr
Μήπως δεν είναι ελεύθερος;

Ο 27χρονος Αργεντίνος δεν έχει υπογράψει ακόμη, γι΄ αυτό και δεν συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας και προπονείται χαλαρά μόνος του, γιατί οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φοβούνται μήπως δεν είναι ελεύθερος!

Οι του ΠΑΟΚ περιμένουν να έρθει ένα χαρτί, που να βεβαιώνει ότι είναι ελεύθερος, αλλά αυτό μέχρι την ώρα αυτή δεν έχει έρθει.

Στην Ολλανδία είναι τρεις δικοί του άνθρωποι, μάνατζερ και δικηγόροι, που διαβεβαιώνουν πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αλλά όσο δεν υπάρχει έγγραφο, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Οι υποψίες δεν έχουν να κάνουν με την μέχρι πρότινος ομάδα του, την Χιμνάσια Λα Πλάτα, αλλά με την Σαν Λούις του Μεξικό στην οποία είχε παίξει νωρίτερα. Υπάρχουν υπόνοιες ότι μ΄ αυτή την ομάδα υπάρχει ακόμη κάποια δέσμευση, κι αν υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, μπορεί να μπλέξει ο ΠΑΟΚ και να χρειαστεί να αποζημιώσει τους Μεξικάνους.

Τουλάχιστο, αυτή είναι η ενημέρωση που έδιναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στους απεσταλμένους των μέσων ενημέρωσης στην Ολλανδία...

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν έρθει το χαρτί που να βεβαιώνει ότι είναι ελεύθερος, δεν αποκλείεται η υπόθεση να πάρει αρνητική τροπή.

(Κατά τ΄ άλλα, ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί τον Φακούντο Περέιρα δύο χρόνια..)

Διαβάστε ακόμη...