Τενερίφη για Χακόμπο

Ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην πατρίδα του.
Πηγή: sport24.gr
Τενερίφη για Χακόμπο

Πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό πως για την απόκτηση του Χακόμπο ενδιαφέρεται η Χιμπέρνιαν και ο ίδιος έδειχνε πως θα ήθελε να αγωνιστεί στην Σκωτία. Το σκηνικό, όμως, έρχεται να αντρέψει η ισπανική ιστοσελίδα "deporpress.com" με ρεπορτάζ της την Δευτέρα (21/7).

"Ναυάγιο" με δύο και... Χακόμπο

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο Σανθ Χακόμπο είναι ο νούμερο ένα στόχος της Τενερίφης για τη θέση του τερματοφύλακα, μετά το "ναυάγιο" των διαπραγματεύσεων με τον Ιβάν Κρέσπο της Αλαβές, αλλά και το "στοπ" της Ρεάλ Μαδρίτης στον δανεισμό του Πασέκο.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρεται δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες από την Τεμερίφη, η οποία ψάχνει μία λύση για τη θέση "1", με παίκτη που θα υπογράψει για αρκετά χρόνια μαζί της.

"Θέλει και ο Χακόμπο"

Τέλος, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Σανθ Χακόμπο, παρά το γεγονός ότι δέχθηκε κρούση από την Χιμπέρνιαν, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποδεχθεί την πρόταση της Τενερίφης. Ο λόγος είναι απλός και προφανής. Η ιδέα του να επιστρέψει στην πατρίδα του για να παίξει μπάλα του αρέσει και μόλις βρει λύση με το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, θα φορέσει τη φανέλα της Τενερίφης..

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...