Το ταξίδι του Μακ στην Πολωνία και το deal που δεν έγινε ποτέ!

Πως η Λέγκια Βαρσοβίας προσπάθησε να αποσπάσει το πολυπόθητο "ναι" του Ρόμπερτ Μακ;
Πηγή: paokweb.gr
Το ταξίδι του Μακ στην Πολωνία και το deal που δεν έγινε ποτέ!

- Τι δηλώνει ο πρόεδρος της πολωνικής ομάδας για το deal με τον ΠΑΟΚ.

Στον απόηχο της απώλειας του Ρόμπερτ Μακ, οι Πολωνοί καταγράφουν την απογοήτευση του 23χρονου από την εικόνα που παρουσίασε η Λέγκια Βαρσοβίας σε πρόσφατο ευρωπαϊκό της αγώνα ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου δεν διστάζει να παραδεχτεί πως η προσφορά του ΠΑΟΚ ήταν αντικειμενικά η καλύτερη που είχε στα χέρια του.

Ο Ρόμπερτ Μακ ανήκει και επίσημα από χθες (20/7) στο δυναμικό του Δικεφάλου μετά τις υπογραφές σε ένα τριετές συμβόλαιο. Ωστόσο, πριν ο διεθνής Σλοβάκος καταλήξει στην αγκαλιά του ΠΑΟΚ προηγήθηκε ένα ταξίδι του Μακ στην Πολωνία κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου της Λέγκια για να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα απέναντι στην ιρλανδική Σεντ Πάτρικ για το 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 23χρονος παρακολούθησε από τα επίσημα του γηπέδου την αναμέτρηση παρέα με τον πρόεδρο της Λέγκια, Boguslaw Leśnodorskiego. Όπως αναφέρουν οι Πολωνοί, η παρουσία του Μακ στο γήπεδο φούντωσε και τις φήμες για την επικείμενη μεταγραφή. Η εικόνα, ωστόσο, που παρουσίασε η Λέγκια ήταν άκρως απογοητευτική, γεγονός που αποθάρρυνε τον Μακ από το να πει το "ναι".

"Πρόκειται για έναν φιλόδοξο παίκτη και δυστυχώς πήρε μια απόφαση απογοητευτική για μας απόφαση (σ.σ να υπογράψει στον ΠΑΟΚ). Η αλήθεια είναι πως η προσφορά του ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερη από την δική μας. Ο Μακ έχει φιλοδοξίες και μετά από αυτά που είδε στον αγώνα μας, δεν θα μπορούσε να πειστεί για να υπογράψει" ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Λέγκια.

Χτες, το PAOKweb σας αποκάλυψε τις δηλώσεις του ατζέντη του, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Μακ επέλεξε τον ΠΑΟΚ καθώς έχει συχνές παρουσίες στην Ευρώπη και επειδή: "Ήταν πολύ σημαντικό για τον Μακ ότι τον ήθελε ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Αναστασιάδης" (δείτε περισσότερα εδώ)

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...