Φρουρείται η βίλα του στο Ντόνετσκ!

Ο Ραζβάν Ρατς έπαιξε για δέκα χρόνια στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, στα πολύ καλά χρόνια της ουκρανικής ομάδας από οικονομικής άποψης, και είναι φυσιολογικό με τα χρήματα που πήρε από την ομάδα να έχει προχωρήσει σε κάποιες επενδύσεις.
Πηγή: thessports.gr
Φρουρείται η βίλα του στο Ντόνετσκ!

Μια επένδυση του Ρουμάνου ποδοσφαιριστή είναι και η βίλα που αγόρασε στην πιο αριστοκρατική συνοικία του Ντόνετσκ, το οποίο τους τελευταίους μήνες είναι στο επίκεντρο των αιματηρών συγκρούσεων στην Ουκρανία.

Όπως είπε μιλώντας στην ιστοσελίδα ziarulring.ro η βίλα του φυλάσσεται επί 24ωρου βάσης από ανθρώπους που έχει προσλάβει ο Ρατς!

«Εχω μια βίλα στο Ντόνετσκ την οποία αγόρασα όταν αγωνιζόμουν στην Σαχτάρ. Είναι σε μια κεντρική τοποθεσία και υπάρχουν κάποια παιδιά που έχουν αναλάβει την φροντίδα της. Μιλάω μαζί τους κάθε μέρα, για να γνωρίζω όλα όσα συμβαίνουν στην περιοχή. Ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν έγινε τίποτα κακό. Ακόμη όμως και αν ήθελα να την πουλήσω έχω συνειδητοποιήσει ότι κανείς δεν θα την αγοράσει ή αν θα βρεθεί κάποιος, θα επιδιώξει να επωφεληθεί από την κατάσταση. Ελπίζω πραγματικά να επιστρέψει η ομαλότητα στο Ντόνετσκ », είπε στο ziarulring.ro ο Ραζβάν Ρατς.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...