Άψογη η συνεργασία του Ευκλή με τον ΠΑΟΚ

Ο προπονητής της ομάδας του ΠΑΟΚ Κ12, Αλέξανδρος Αλεξιάδης βρέθηκε στη Σορωνή την εβδομάδα που πέρασε και πραγματοποίησε δύο προπονήσεις στα τμήματα υποδομής του Ευκλή, προκειμένου να δει τους νεαρούς παίκτες από κοντά.
Πηγή: rodiaki.gr
Άψογη η συνεργασία του Ευκλή με τον ΠΑΟΚ

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης με δίπλωμα προπονητή UEFA A είναι ο προπονητής της ομάδας Κ-12 του ΠΑΟΚ. Είναι γιος της μεγάλης δόξας του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ηλία Αλεξιάδη που έχει αφήσει σαν ποδοσφαιριστής, προπονητής και άνθρωπος την σφραγίδα του στο Ροδίτικο ποδόσφαιρο.

Για τη συγκεκριμένη επίσκεψη του Αλέξανδρου Αλεξιάδη η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΕΣ Ευκλή Σορωνής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.Σ ΕΥΚΛΗΣ ΣΟΡΩΝΗΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ Π.Α.Ε ΠΑΟΚ

Η ακαδημία του Α.Ε.Σ ΕΥΚΛΗΣ ΣΟΡΩΝΗΣ στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Π.Α.Ε ΠΑΟΚ σας ενημερώνει ότι επισκέφτηκε το νησί μας για τις ανάγκες της λειτουργίας του προπονητικού κέντρου της Π.Α.Ε ο προπονητής της Κ12 κ. Αλέξανδρος Αλεξιάδης.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του, ζήτησε και πραγματοποίησε δύο προπονήσεις στα προεπιλεγμένα παιδιά γεννηθέντες το 2003 μαζί με τον συνεργάτη-προπονητή της Π.Α.Ε στη Ρόδο κ. Καρίκη Παναγιώτη στις 13 και 14 Ιουλίου.

Ενημερώνουμε επίσης για λογαριασμό της Π.Α.Ε ότι οι προπονήσεις των προεπιλεγμένων παιδιών θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στα δύο ηλικιακά τμήματα 2002-2003(19-00μμ-20-30μμ) και 2004-2005(17-30μμ-19-00μμ).
Το πρόγραμμα αυτό θα ισχύσει για όλη την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015 με την ίδια μέρα προπόνησης (ΔΕΥΤΕΡΑ) και τις ίδιες ώρες.

Στο διάστημα αυτό και κατόπιν επιθυμίας των υπευθύνων την Π.Α.Ε ΠΑΟΚ όταν αυτοί κρίνουν, θα διοργανώνονται κάμπ αξιολόγησης παιδιών σε ηλικίες που θα καθορίζονται από τους ίδιους. Για τα κάμπ θα ενημερώνονται έγκαιρα όλες οι ακαδημίες του νησιού με δελτίο τύπου.

Τέλος παρακαλούνται οι γονείς των προεπιλεγμένων παιδιών να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του προπονητικού κέντρου Ρόδου μέχρι τις 15 Αυγούστου για κάποιες διευκρινήσεις με σκοπό την άψογη λειτουργία του.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.6932766042.

ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ: «ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ...»

Χαρούμενος γιατί αγαπάει αυτό που κάνει –να ασχολείται μέσα από την δουλειά του με μικρά παιδιά- αλλά κι ευτυχισμένος που βρέθηκε στο αγαπημένο του νησί ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης χωρίς να κρύψει την ικανοποίηση του τόνισε χαρακτηριστικά γι' αυτό το προπονητικό διήμερο:

« Ήταν σίγουρα μια καλή εμπειρία για όλα τα παιδιά και για μας η καλύτερη δυνατή αξιολόγηση τους, για να έχουμε μια καλύτερη άποψη για τους μικρούς ποδοσφαιριστές αυτής της ηλικίας στη Ρόδο. Προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε κάποια πράγματα στην τεχνική τους, αλλά και την ποδοσφαιρική τους ευφυΐα.

Θα δουλέψουμε κι άλλο μαζί τους για να βελτιώσουμε όσο γίνεται το επίπεδο, αλλά και τον ρυθμό που προπονούνται πράγματα που είναι πια διεθνείς κανόνες και θα βοηθήσουν τα ίδια τα παιδιά να αξιοποιήσουν αυτά που έχουν μάθει σε υψηλότερο επίπεδο. Εμείς από την πλευρά μας θα επισκεφθούμε αρκετές φορές ακόμα τη Ρόδο μέσα στην σαιζόν, θα έχουμε την επίβλεψη τους και θα παρακολουθούμε την πρόοδο τους».

Διαβάστε ακόμη...