"Ο ΠΑΟΚ κάλυψε όλες μου τις απαιτήσεις"

Ο Ράζβαν Ρατς αναλύει σε ρουμανική ιστοσελίδα το τι ήταν αυτό που τον έκανε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sport24.gr
"Ο ΠΑΟΚ κάλυψε όλες μου τις απαιτήσεις"

Η απόφασή του να συνεχίσει την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ έκανε αρκετούς συμπατριώτες του να απορήσουν. Ο Ράζβαν Ρατς έχοντας εμπειρία από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Ισπανία, Αγγλία) εξήγησε στην ρουμανική ιστοσελίδα "gsp.ro", γιατί επέλεξε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό και όχι κάποιο άλλο ευρωπαϊκό:

"Επέλεξα τον ΠΑΟΚ, γιατί ήταν η ομάδα που κάλυψε όλες τις απαιτήσεις μου, ακόμη και τις οικονομικές", είπε αρχικά ο έμπειρος αμυντικός και συνέχισε:

"Οι απολαβές των παικτών που παίζουν στο ισπανικό πρωτάθλημα σε ομάδες που βρίσκονται από την 6η θέση και κάτω, είναι πάνω από 500.000 ευρώ τον χρόνο. Στην Ράγιο Βαγεκάνο είχα το πιο ψηλό συμβόλαιο, αλλά δεν ξεπερνούσα αυτό το όριο, αφού φαίνεται πως η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει ακόμη και το ισπανικό πρωτάθλημα."

Ολοκληρώνοντας την απάντησή του, ο Ρατς αναφέρθηκε και στην παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ λέγοντας

"Μόνο στην Αγγλία και στη Γερμανία οι παίκτες κερδίζουν πολλά, κυρίως λόγω των χρημάτων που παίρνουν οι ομάδες από τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων τους. Βέβαια, η κρίση έχει χτυπήσει και την Ελλάδα, αλλά στον ΠΑΟΚ ο ιδιοκτήτης της ομάδας είναι Ρώσος και ξέρει πως έχουν τα πράγματα στο οικονομικό κομμάτι των συμφωνιών".

Διαβάστε ακόμη...