Ψάχνει για «οκτάρι»

Μετά την απόσυρση του ΠΑΟΚ από τη διεκδίκηση για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη, ψάχνει για άλλο «οκτάρι» και άλλους δύο ποδοσφαιριστές.
Πηγή: sport-fm.gr
Ψάχνει για «οκτάρι»

Στον ΠΑΟΚ αντιλήφθηκαν ότι η ομάδα τους χρησιμοποιήθηκε στον... πλειστηριασμό που έγινε στις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την υπόθεση του Κώστα Φορτούνη και έτσι αποσύρθηκαν από την διεκδίκησή του.

Πλέον οι Θεσσαλονικείς κινούνται για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ τους με άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν ξεχωρίσει και θα μπορέσουν να δώσουν λύσεις στον Άγγελο Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξακολουθεί να ψάχνει για ένα «οκτάρι», για έναν ακόμη ακραίο και αργότερα θα αναζητήσει κεντρικό αμυντικό (παίζει συνέχεια εκεί ο Μαντούρο) και ίσως για τερματοφύλακα.

Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει το θέμα της παραχώρησης του Σανθ Χακόμπο στην Τενερίφη. Οι δύο ομάδες και ο Ισπανός γκολκίπερ έχουν συμφωνήσει και όλα δείχνουν ότι θα οριστικοποιηθεί ο δανεισμός. Εξέλιξη -λογικά- θα σημειωθεί σήμερα και με τον Ινιγο Λόπεθ, που όλα δείχνουν ότι θα πάει δανεικός στην Κόρδοβα.

Διαβάστε ακόμη...