Ελκυστικός ΠΑΟΚ λόγω Σούλη και οικονομικής σταθερότητας

Αρκετοί είναι οι Ελληνες παίκτες που θέλουν να παίξουν στον ΠΑΟΚ λόγω της παρουσίας του Σούλη Μαρκόπουλου αλλά και της οικονομικής συνέπειας που πλέον είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με το παρελθόν.
Πηγή: sport24.gr
Ελκυστικός ΠΑΟΚ λόγω Σούλη και οικονομικής σταθερότητας

Η παρουσία του Σούλη Μαρκόπουλου στον ΠΑΟΚ αλλά και το ότι ο "Δικέφαλος" πλέον δεν είναι... αναξιόπιστος οικονομικά στις υποχρεώσεις του προς τους παίκτες, έχει κάνει αρκετούς Ελληνες καλαθοσφαιριστές να βλέπουν με πολύ θετικό μάτι την προοπτική να παίξουν στους "ασπρόμαυρους".

Δεν είναι και λίγοι οι παίκτες που δεν κρύβουν πως θα ήθελαν να αγωνιστούν στον ΠΑΟΚ, ο οποίος αυτή την στιγμή φαίνεται να είναι ιδιαίτερα... ελκυστικός γι' αυτούς (σ.σ. φυσικά μιλάμε για τους παίκτες που... ξέρουν πως δεν υπάρχει η προοπτική να αγωνιστούν σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και δεν έχουν ως πρώτη επιλογή το εξωτερικό).

Κίνητρο για τους παίκτες η παρουσία του Σούλη

Είναι γεγονός ότι ο Μαρκόπουλος αποτελεί... κίνητρο για κάποιους Ελληνες καλαθοσφαιριστές προκειμένου αυτοί να δώσουν τα χέρια με τον ΠΑΟΚ. Για παράδειγμα, οι Δημήτρης Μαυροειδής και Ζήσης Σαρικόπουλος, των οποίων τις περιπτώσεις έχουμε αποκαλύψει εδώ και καιρό όσον αφορά τον "Δικέφαλο", είναι ιδιαίτερα θετικοί στο να συνεργαστούν με τον ΠΑΟΚ εξαιτίας του έμπειρου κόουτς.

Πέραν αυτών των δύο, υπάρχουν φυσικά κι άλλοι αρκετοί Ελληνες παίκτες που θα ήθελαν να συνεργαστούν με τον 65χρονο τεχνικό. Ο ΠΑΟΚ βέβαια δεν θα κινηθεί για πολλούς Ελληνες καλαθοσφαιριστές... Λογικά θα αποκτηθεί κάποιος για την ρακέτα, για την περιφέρεια προτεραιότητα είναι οι ξένοι αλλά, όπως και να έχει, στις τάξεις της ομάδας θεωρούν θετικό πως πολλοί Ελληνες παίκτες θέλουν να παίξουν στον "Δικέφαλο".

Μεγαλύτερη οικονομική συνέπεια σε σχέση με το παρελθόν

Εκτός της παρουσίας του Μαρκόπουλου, πάντως, για το ότι πολλοί Ελληνες παίκτες θέλουν να παίξουν στον ΠΑΟΚ, μετράει πολύ το ότι πλέον υπάρχει μια μεγαλύτερη οικονομική σταθερότητα στους "ασπρόμαυρους".

Ο "Δικέφαλος" πέρυσι διατήρησε το ρόστερ με το οποίο ξεκίνησε την σεζόν, δεν έχασε κάποιον παίκτη του λόγω οικονομικής ασυνέπειας και σίγουρα αυτό είναι καλό... επικοινωνιακά όσον αφορά το πώς βλέπουν οι καλαθοσφαιριστές την προοπτική να παίξουν στον ΠΑΟΚ (με την έννοια πως σε σχέση με το... κακό οικονομικό παρελθόν του "Δικεφάλου", τώρα πλέον υπάρχει μια οικονομική... σιγουριά στους παίκτες για το ότι θα πάρουν κανονικά τα χρήματά τους).

Ικανοποίηση για την "ζεστή" αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ...

Στελέχη της ομάδας, φυσικά και είναι ενήμεροι για όλα τα παραπάνω και είναι πολύ ικανοποιημένοι σχετικά με τα βήματα προόδου που φαίνεται να έχει κάνει η ομάδα αναφορικά με το πώς αντιμετωπίζουν πολλοί Ελληνες παίκτες το ενδεχόμενο να ντυθούν στα ασπρόμαυρα (παλαιότερα είναι γεγονός πως πολλοί ήταν επιφυλακτικοί σε αυτό το ενδεχόμενο λόγω... οικονομικών).

Οι Αμερικανοί και το Λας Βέγκας

Κατά τα άλλα, να σημειωθεί πως από εβδομάδα στον ΠΑΟΚ θα ασχοληθούν με διάφορα μεταγραφικά θέματα. Υπάρχει στο μυαλό να "τελειώσει" το θέμα του Λεωνίδα Κασελάκη, ενώ ο "Δικέφαλος" παρακολουθεί περιπτώσεις Αμερικανών που συμμετέχουν στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας. Από εκεί ίσως να προκύψει κάτι για τους "ασπρόμαυρους", με παίκτες που δεν θα έχουν πιθανότητες να παίξουν στο ΝΒΑ.

Διαβάστε ακόμη...