Εκκλησία πριν την τελική ευθεία

Το πρωί της Κυριακής ήταν ελεύθερο για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να αφιερώσουν χρόνο στον εαυτό τους.
Πηγή: thessports.gr
Εκκλησία πριν την τελική ευθεία

Ο Αγγελος Αναστασιάδης και όποιος άλλος το επιθυμούσε από την ομάδα επισκέφτηκαν την ορθόδοξη εκκλησία στην περιοχή του Αρνεμ.

Την ίδια ώρα οι τέσσερις διεθνείς της ομάδας (Σαλπιγγίδης, Τζιόλης, Τζαβέλλας, Γλύκος) είναι στο δρόμο για το Οστερμπέεγκ και το μεσημέρι αναμένεται να ενσωματωθούν με την αποστολή της ομάδας και να πάρουν μέρος στο τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας.

Το απόγευμα της Κυριακής υπάρχει μια προπόνηση, αλλά ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ μπαίνει από αύριο στην τελική ευθεία του βασικού σταδίου της προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους από όπου θα επιστρέψει την ερχόμενη Κυριακή, αφού δώσει και τα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια εντός της εβδομάδας.

Για τον Αγγελο Αναστασιάδη είναι πολύ σημαντικό το συγκεκριμένο κομμάτι της προετοιμασίας, αφού με την παρουσία των διεθνών και των δύο νέων μεταγραφικών αποκτημάτων θα μπορέσει να δουλέψει λίγο καλύτερα.

Στο Οστερμπέεγκ βρίσκεται από χτες και ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος πάντως δεν έχει «εμφανιστεί», όπως συνέβη με τον Φακούντο Περέιρα, με την υπόθεση του Σλοβάκου να παρουσιάζει εξέλιξη κατά τη διάρκεια της ημέρας και να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Διαβάστε ακόμη...