Θα αργήσει να «εμφανιστεί» ο νέος ΠΑΟΚ...

Τα τελευταία χρόνια τα φιλικά αποτελούσαν για τον ΠΑΟΚ παιχνίδια από τα οποία θα έπρεπε να βγουν άμεσα συμπεράσματα για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις στα τέλη Ιουλίου.
Πηγή: sentragoal.gr
Θα αργήσει να «εμφανιστεί» ο νέος ΠΑΟΚ...

Αυτό φέτος δεν ισχύει. Το χθεσινό φιλικό με τη Τσβόλε ήταν μόλις το τρίτο φετινό και υπάρχουν ακόμη έξι στα οποία ο Αγγελος Αναστασιάδης μπορεί να κάνει τις δοκιμές και τους πειραματισμούς του.

Και απ' ό,τι φαίνεται και στα άλλα δύο φιλικά που έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία με Βαλβάικ και Καμπούρ η φιλοσοφία με την οποία ο Μακεδόνας τεχνικός αντιμετωπίζει τα φιλικά δεν θα αλλάξει. Γι' αυτόν τα παιχνίδια αυτά θα είναι επέκταση των προπονήσεων, έστω και αν μέχρι την Τετάρτη, που έρχεται το επόμενο, θα έχει στη διάθεσή του και τους Ελληνες διεθνείς και τους παίκτες που αποκτά η ομάδα του για τη μεταγραφική της ενίσχυση.

Το σίγουρο είναι ότι θα αργήσουμε πολύ να δούμε τον ΠΑΟΚ να εμφανίζεται στα φιλικά έστω και ως δείγμα η ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Αυτό λογικά θα γίνει λίγο πριν από τα μέσα του Αυγούστου όταν το ρόστερ θα έχει σε μεγάλο βαθμό οριστικοποιηθεί και όταν ο Αναστασιάδης αρχίζει να δείχνει και τις αγωνιστικές επιλογές του μέσα στο γήπεδο. Για την ώρα δεν έχει κανέναν λόγο να κάνει κάτι τέτοιο. Θα δοκιμάζει τους πάντες και κυρίως τους μικρούς που στην Ολλανδία αγγίζουν το όνειρό τους και παλεύουν να κάνουν πραγματικότητα και θα προσπαθεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Διαβάστε ακόμη...