Αυτός είναι ο Περέιρα

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της Αργεντινής, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Αθήνας.
Πηγή: thessports.gr
Αυτός είναι ο Περέιρα

Ο Αργεντινός προπονητής που ανήκει στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, περιέγραψε στα ΣΠΟΡ τα χαρακτηριστικά του Φακούντο Περέιρα τον οποίο ξέρει πολύ καλά.

«Είναι πολύ καλός παίκτης που αγωνίζεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και αυτό που μπορεί να διαπιστώσει κάποιος, είναι πως έχει άμεση επαφή με τα δίχτυα. Είναι περίεργο το γεγονός ότι η Χιμνάσια Λα Πλάτα τον άφησε ελεύθερο. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο πίσω από τον επιθετικό όσο και στα άκρα. Ο Περέιρα μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα, όπως κάθε Αργεντινός που έρχεται στην Ευρώπη. Εχουν περισσότερα θετικά στοιχεία οι Αργεντινοί παίκτες, σε σύγκριση με τους Βραζιλιάνους και αυτό φαίνεται από τις επιδόσεις τους.

Από τη στιγμή που έχει άμεση επαφή με τα δίχτυα, είναι σαφές πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά. Βλέπετε και στον Αστέρα Τρίπολης έχουν αποκτηθεί αρκετοί Αργεντινοί, οι οποίοι προσαρμόστηκαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος. Το ίδιο, μπορεί να συμβεί και με τον Περέιρα», είπε ο Ρότσα για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...