Ο ΠΑΟΚ ποντάρει σε φορ από τα σπλάχνα του

Μοιάζει δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ δεν ψάχνει επιθετικό σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο και θα στηριχθεί σε δύο από τα δικά του παιδιά για τη γραμμή κρούσης του: τον Στέφανο Αθανασιάδη και τον Ευθύμη Κουλούρη.
Πηγή: sentragoal.gr
Ο ΠΑΟΚ ποντάρει σε φορ από τα σπλάχνα του

Δύο παίκτες με κοινή σχεδόν πορεία καθώς προέρχονται από τις ακαδημίες του «δικεφάλου», ήταν και οι δύο αρχισκόρερ στην ομάδα Κ-20 και έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη του Αγγελου Αναστασιάδη. Κάτι που είναι απολύτως λογικό για τον Αθανασιάδη που τα τελευταία χρόνια αναδεικνύεται «πρώτος σκόρερ» του ΠΑΟΚ.

Για τον Κουλούρη όλοι στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι έχει το χάρισμα του γκολ και λογικά θα βρίσκεται στις βασικές επιλογές του προπονητή του. Οι άνθρωποι του «δικεφάλου» κρατούν τον δρόμο του Κουλούρη για την πρώτη ομάδα ανοικτό και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ασχολήθηκαν με περιπτώσεις κάποιων σέντερ φορ, όπως για παράδειγμα αυτή του Ράφικ Τζιμπούρ που σύμφωνα με πληροφορίες τους προσέγγισε.

Ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί με τα δύο δικά του παιδιά και είναι χαρακτηριστικό πως ο «παλιός» πλέον Αθανασιάδης ενθαρρύνει τον Κουλούρη στις προπονήσεις. Οταν ο «μικρός» πετυχαίνει κάποιο γκολ, ο Αθανασιάδης είναι ο πρώτος που του φωνάζει μπράβο.

Η συνάντηση του Κλάους με τον Σαββίδη

Το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης με την πλευρά του Στέφανου Αθανασιάδη θα τελεσφορήσουν σε συνάντηση που θα έχει ο τελευταίος με τον Ιβάν Σαββίδη δείχνει ότι παρά το καλό κλίμα που υπάρχει μόνο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μπορεί να κλείσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο Σαββίδης έχει σε εκτίμηση τον Ελληνα φορ και δεν το έχει κρύψει ούτε στις δηλώσεις του αλλά ούτε και στις μεταξύ τους συζητήσεις. Ο ΠΑΟΚ αναγνωρίζει πως η προσφορά του παίκτη ήταν μεγάλη και οι αποδοχές του χαμηλές και το νέο του συμβόλαιο θα εξισσοροπήσει τα πράγματα.

Το συμβόλαιο του Κουλούρη

Ο ΠΑΟΚ, όπως κάνει με όλους του νεαρούς που ενσωματώνονται στην πρώτη ομάδα, φροντίζει να «δέσει» για πολλά χρόνια τον Ευθύμη Κουλούρη στην Τούμπα. Με τον νεαρό υπάρχει ήδη συμφωνία για τριετές συμβόλαιο το οποίο θα προβλέπει αύξηση αποδοχών για τον παίκτη αλλά και υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης.

Ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κουλούρη τα πάντα έχουν συμφωνηθεί και αυτό που απομένει είναι η υπογραφή του συμβολαίου κάτι που θα γίνει άμεσα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επενδύει στον Ευθύμη Κουλούρη, καθώς θεωρεί πως μπορεί να αποτελέσει βασική επιλογή στην επιθετική γραμμή της.

Διαβάστε ακόμη...