Στα 73 χλμ από τον ΠΑΟΚ ο… Κουαρέσμα

Το όνομα του Ρικάρντο Κουαρέσμα ακούγεται και γράφεται για τον ΠΑΟΚ. Μια περίπτωση ιδιαίτερα δύσκολη, αν και για πολλούς όχι ανέφικτη, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να ψάχνει εδώ και καιρό να βρει θέση βασικού στην ενδεκάδα της Πόρτο.
Πηγή: thessports.gr
Στα 73 χλμ από τον ΠΑΟΚ ο… Κουαρέσμα

Αλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που έμεινε εκτός Μουντιάλ και στη θέση του προτιμήθηκε από τον Πάουλο Μπέντο ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο Κουαρέσμα ποντάρει, όπως λέει, στην παρουσία του νέου προπονητή της Πόρτο, Ζουλέν Λοπετέκι, αν και η απόκτηση του Τέλιο από την Μπαρτσελόνα φούντωσε τις φήμες περί αποχώρησης του από τους «δράκους».

"Είναι ένας απαιτητικός προπονητής, ο οποίος ξέρει τι θέλει, και όλοι οι παίκτες είναι ευχαριστημένοι με την δουλειά που κάνουμε", δήλωσε ο Κουαρέσμα που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ολλανδία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Πόρτο.

Μάλιστα, η απόσταση που χωρίζει το προπονητικό κέντρο της Πόρτο στο Χορστ από αυτό του ΠΑΟΚ στο Οστερμπέεκ είναι μόλις 73 χιλιόμετρα.

Αν λοιπόν ο ΠΑΟΚ όντως ενδιαφέρεται για τον Ρικάρντο Κουαρέσμα μπορεί να τα πει μαζί του πολύ εύκολα επί ολλανδικού εδάφους. Ούτε μια ώρα απόσταση δεν τους χωρίζει...

Διαβάστε ακόμη...