«10 μεταγραφές τώρα»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης.
Πηγή: arenafm.gr
«10 μεταγραφές τώρα»!

Μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας μέχρι στιγμής και τόνισε πως πρέπει να έρθουν 10 (!) παίκτες άμεσα για να είναι έτοιμος ο "Δικέφαλος" για την νέα χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μιχάλης Λεοντιάδης μιλώντας στον ArenaFM 89.4:

Για το τι κρατάει από την μέχρι τώρα προετοιμασία:

"Είναι προετοιμασία και προσωπικά εγώ δεν κρατάω τίποτα.. Θέλω να δω 10 μεταγραφές πρώτα! Να βάλουν το χέρι στην τσέπη, ώστε να γίνουν μεταγραφές. Τι να κρατήσω; Να γίνουν μεταγραφές άμεσα. Όχι δανεικούς όμως. Το χέρι στην τσέπη και μεταγραφάρες. Άντε κουραστήκαμε! Όταν έχεις παίκτες μπορείς να τους κάνεις ότι θέλεις και εσύ. Αν είναι δανεικοί, δεν είναι δικό σου υλικό. Πως θα κάνεις κορμό για έναν χρόνο; Αν δεν χτυπάει το χέρι στο τραπέζι ο Αναστασιάδης δεν μπορώ να πω τίποτα. Δεν βλέπει πως χρειάζονται μεταγραφές;

Σε έναν μήνα μπορείς να κάνεις ομάδα; Ουρλιάζω 20 μέρες να γίνουν μεταγραφές. Τι θέλουν να αρχίσει το πρωτάθλημα και να φέρουν δανεικό πάλι; Να έρθει παίκτης να κάνει και προετοιμασία! Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει 10 ποδοσφαιριστές. Η λίστα και όλα αυτά γίνονται με την λήξη της προηγούμενης σεζόν. Δεν ήξεραν πως θα φύγουν οι δανεικοί; Δεν γίνεται έτσι, χρειάζονται μεταγραφές άμεσα".

Διαβάστε ακόμη...