Ξεκίνημα πάλι με ομιλία
Η απογευματινή προπόνηση στο Οστεμπεργκ μόλις άρχισε και το σκηνικό είναι ίδιο με τις προηγούμενες μέρες: Οι ποδοσφαιριστές καθιστοί έχουν σχηματίσει έναν κύκλο και ο Αγγελος Αναστασιάδης όρθιος τους μιλά περισσότερο από 15 λεπτά.
Πηγή: paok24.com
SHARE:
Είπαμε πως είναι κάτι στο οποίο δίνει μεγάλη σημασία ο Αναστασιάδης από την πρώτη μέρα: Η επαφή με τους παίκτες και η ομιλία που σκοπό έχει να μεταδώσει την φιλοσοφία του και να φτιάξει καλή ψυχολογία.
Και σήμερα οι παίκτες ακούν προσεκτικά. Ακόμη και οι Πάμπλο Γκαρσία, Κώστας Λαγωνίδης και Λεωνίδας Δημητρακόπουλος είναι καθιστοί και παρακολουθούν. Ο προπονητής αναφέρεται σε όλα όσα θέλει να δει μέσα στο επόμενο διάστημα στην ομάδα και, παράλληλα, κάνει παρατηρήσεις για πράγματα που θεωρεί πως πρέπει να διορθωθούν.
Στο μεταξύ, ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Νίκος Σπυρόπουλος και Φάνης Τζανδάρης. Ο πρώτος «κουβαλά» ένα θέμα στο δάκτυλο του ποδιού και ο δεύτερος δεν πιέζεται λόγω μυϊκού προβλήματος.