Άναψε πράσινο, έρχεται τη Δευτέρα

Ο ΠΑΟΚ περίμενε την συγκατάθεση του Ιβάν Σαββίδη για να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακραίου μεσοεπιθετικού ο οποίος θα καλύψει ένα πολύ σημαντικό κενό για τον ΠΑΟΚ και τελική η επιλογή αυτή εγκρίθηκε και από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.
Πηγή: paok24.com
Άναψε πράσινο, έρχεται τη Δευτέρα

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, κυρίως ο Ζήσης Βρύζας βρισκόντουσαν σε επαφή μαζί με τον παίκτη κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας με στόχο να τον πείσουν να έρθει αφού υπήρχε μία δυσφορία του για την καθυστέρηση πέντε ημερών που υπήρχε στο θέμα. Κάτι που δεν θεωρείται από ανθρώπους που γνωρίζουν την υπόθεση κάτι το σοβαρό για να χαλάσει η μεταγραφή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το θέμα αναμένεται να ξεπεραστεί σήμερα και Δευτέρα ο παίκτης θα είναι στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει την 3η του μεταγραφή τη Δευτέρα και θα δώσει βάση στον κεντρικό αμυντικό και έναν ακόμη εξτρέμ. Και οι δύο επίσης έχουν βρεθεί, όμως θα πρέπει να ακολουθηθεί η ίδια κουραστική και επικίνδυνη διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη...