Δύο Ρουμάνοι για τον ΠΑΟΚ

Η Ντιναμό Βουκουρεστίου ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει δύο παίκτες της και σύμφωνα με τον πρόεδρό της μέσα στους ενδιαφερόμενους είναι και ο ΠΑΟΚ!
Πηγή: thessports.gr
Δύο Ρουμάνοι για τον ΠΑΟΚ

Το ρεπορτάζ φιλοξενείται στην ιστοσελίδα www.dolce-sport.ro και οι παίκτες που αναφέρονται είναι ο 22χρονος μέσος Κοσμίν Ματέι και ο γκολκίπερ Κριστιάν Μπαλγκραντεάν. Όσο για τον πρόεδρο, ονομάζεται Κονσταντίν Ανγκελάτσε και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Συζητάμε με διάφορες ομάδες. Αρκετά κλαμπ από το εξωτερικό έχουν ενδιαφερθεί για τον Ματέι και τον Μπαλγκραντεάν, μεταξύ των οποίων και ο ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει ωστόσο επίσημη πρόταση ακόμη. Είχαμε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ και για τους δύο παίκτες, αλλά τίποτα συγκεκριμένο ακόμη».

Ο Κοσμίν Ματέι είναι 22 ετών, αγωνίζεται ως πλάγιος μεσοεπιθετικός (και στις δύο θέσεις), αλλά και ως «δεκάρι» κι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Όσο για τον τερματοφύλακα Κριστιάν Μπαλγκραντεάν, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο. Αμφότεροι έχουν καταγράψει συμμετοχές σε όλα τα κλιμάκια ηλικίας της εθνικής ομάδας της Ρουμανίας.

Διαβάστε ακόμη...