Τα μίλησανε και... τα συμφωνήσανε

Θεωρητικά, ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του. Πρακτικά όμως, ο 65χρονος προπονητής έχει πάρει τις αποφάσεις του και απομένει η κοινοποίηση της παραμονής του στον πάγκο του ΠΑΟΚ για την επόμενη διετία.
Πηγή: metrosport.gr
Τα μίλησανε και... τα συμφωνήσανε

Δηλαδή, όσο χρονικό διάστημα συνεργασίας του έχει προτείνει ο Δικέφαλος. Αυτό αποδεικνύουν οι πράξεις, δεν αναφερόμαστε σε ενδείξεις. Σε καθημερινή βάση, ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται αρκετές ώρες στο γραφείο του στο PAOKSPORTSARENA. Μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Σταυρόπουλο και τον teammanager, Τέλη Ζουρνατζίδη, έχουν καταστρώσει το αγωνιστικό πλάνο της επόμενης χρονιάς και νιώθει την ίδια αγωνία, αναμένοντας τις απαντήσεις των αθλητών. Χθες, συναντήθηκε εκ νέου με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς. Υπό διαφορετικές συνθήκες, αυτή η επαφή θα συνιστούσε είδηση.

Δεν είναι. Οι δύο άνδρες έχουν συζητήσει αρκετές φορές, από την ημέρα ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Και οι «κουβέντες» δεν σχετίζονται τόσο με τη δική τους συνεργασία, όσο με τα δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα.

Μεταξύ άλλων, ενημερώθηκε και για το ιδιοκτησιακό. Μην φανταστείτε ότι ο «Μπάνε» του είπε πολλά. Η πολιτική της ΚΑΕ αποτυπώθηκε μέσα από τη πρόσφατη επίσημη ανακοίνωση. Αυτός θα που βάλει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αυτομάτως θα γίνει ο νέος ιδιοκτήτης.

Τα υπόλοιπα, δεν απασχολούν τη διοίκηση η οποία πορεύεται υπολογίζοντας τα γνωστά δεδομένα. Δηλαδή, οικονομικό προϋπολογισμό που δεν θα υπερβαίνει τις 360.000-370.000 ευρώ. Αν ο Δημήτρης Κοντομηνάς ή ο Γιώργος Ανδρέου αποφασίσουν να αλλάξουν τη σύγχρονη ιστορία του μπασκετικού ΠΑΟΚ, είναι καλοδεχούμενοι. Δεν μπορούν όμως να στηρίξουν τα θεμέλια μιας προσπάθειας, σε υποθετικές ερωτήσεις.

Ανακοινώνεται ο Κακαρούδης

Η συμφωνία με τον Κώστα Κακαρούδη θα είναι από τις πρώτες που θα ανακοινωθούν. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, ο έμπειρος φόργουορντ θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς συνεργασίας και μένει η εκχώρηση των εγγυήσεων. Το ίδιο ισχύει και με τους Κώστα Χαραλαμπίδη, Γιώργο Δέδα.

Είναι υποθέσεις που έχουν «τελειώσει», απλά απομένει η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών.

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν και την απάντηση του Μιχάλη Τσαϊρέλη, έχοντας δώσει τον τριπλάσιο χρόνο σε σχέση με τον... προβλεπόμενο. Σε λίγες ημέρες θα «κλείσει» ένας μήνας από την ημέρα που ο Δικέφαλος του κατέθεσε πρόταση για διετές συμβόλαιο. Ο παίκτης περιμένει πρόταση από ισπανικό σύλλογο κι όσο δεν έρχεται, στον ΠΑΟΚ νιώθουν αισιόδοξοι.

Η περίπτωση του Μπόγρη

Δεν είναι κακή η πρόθεση εξαργύρωσης μιας καλής χρονιάς. Αυτό ισχύει στην υπόθεση του Γιώργου Μπόγρη. Ο Έλληνας σέντερ έχει βάλει σε προτεραιότητα τη προοπτική μετακόμισής του στο εξωτερικό ή σε έναν εκ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού. Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν τα πάντα, δεν ισχύουν οι πληροφορίες ότι δεν μίλησαν μαζί του.

Έχουν γίνει συζητήσεις τόσο με τον ίδιο τον αθλητή, όσο και με τον ατζέντη του. Το ότι σέβονται τις επιθυμίες του παίκτη, δεν σημαίνει πως έχουν εγκαταλείψει τη προσπάθεια. Απλά, πολλές φορές χρειάζεται το κατάλληλο timing. Αν προκύψει βέβαια μια εξαιρετική περίπτωση, παίκτη που μπορεί να τον αντικαταστήσει, δεν θα την αρνηθούν. Σε αυτές, σίγουρα δεν εντάσσεται ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Διαβάστε ακόμη...