Η ΚΑΕ και τα οικονομικά ζητήματα

Στον ΠΑΟΚ έχουν στο μυαλό μια σειρά από οικονομικά θέματα καθώς μέσα από κάποια έσοδα η ΚΑΕ θα μπορεί να προσφέρει στο εξής οικονομικές εγγυήσεις όσον αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας της νέας σεζόν
Πηγή: sport24.gr
Η ΚΑΕ και τα οικονομικά ζητήματα

Το οικονομικό πάντα "καίει" στον ΠΑΟΚ και γι' αυτόν τον λόγο έχουν υπάρξει κάποιες πρώτες επαφές για χορηγικά ζητήματα. Πέραν του θέματος του ιδιοκτησιακού και της βασικής χορηγίας που θα έχει η ομάδα την νέα σεζόν (τα τελευταία δύο χρόνια ο μεγάλος χορηγός των "ασπρόμαυρων" ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς), στον ΠΑΟΚ έχουν κατά νου και το τι θα γίνει με άλλες χορηγίες και κυρίως αυτές από τις οποίες ο "Δικέφαλος" μπορεί να καρπωθεί σχετικά σημαντικά ποσά.

Ποσά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν (εφόσον χρειαστεί) σαν οικονομικές εγγυήσεις σχετικά με κινήσεις που αφορούν τον σχεδιασμό της ομάδας της νέας σεζόν. Εγγυήσεις βέβαια που μπορεί να δοθούν και από άλλες πηγές εσόδων, όπως για παράδειγμα από τον ΟΠΑΠ, θέμα που επίσης στον ΠΑΟΚ περιμένουν να δουν ποια θα είναι η κατάληξή του.

Όπως και να έχει στον "Δικέφαλο" θέλουν να προχωρήσουν σε... deal με εταιρίες και επιχειρηματίες (π.χ. στον ΠΑΟΚ θέλουν στο πλευρό τους τον Κώστα Αμοιρίδη) που τα τελευταία χρόνια είναι κοντά στην ομάδα και περιμένουν να δουν την τελική εξέλιξη μιας σειράς από οικονομικά ζητήματα για να μπορούν να κινηθούν πιο άνετα υπολογίζοντας σε κάποια στάνταρ έσοδα.

Στο μεταξύ, από εβδομάδα λογικά θα υπάρξει μια αναλυτική συζήτηση με τον ατζέντη των Κώστα Χαραλαμπίδη και Γιώργου Δέδα καθώς δεν έχει κανονιστεί κάτι για την Παρασκευή. Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και πάρα πολύ καιρό, ήδη έγινε μια πρώτη επαφή με το στρατόπεδό τους και είναι σε καλό δρόμο το θέμα της παραμονής τους.

Τέλος, συνεχόμενες είναι οι συζητήσεις με τον Σούλη Μαρκόπουλο για να "τελειώνει" οριστικά το θέμα της παραμονής του χωρίς να περιμένει ο ΠΑΟΚ να δει τι θα γίνει στο ιδιοκτησιακό και στο βασικό ζήτημα χορηγίας αφού όπως έκανε γνωστό η ΚΑΕ μέσω ανακοίνωσής της, πλέον θα προχωρήσει κανονικά ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...