Οι κιλοβατώρες και τα... πεθαμένα (pics)

Η πρώτη προπόνηση χθες στην Ολλανδία μπορεί να μην είχε ασκήσεις με την μπάλα αλλά ο Άγγελος Αναστασιάδης και στο χαλάρωμα θέλησε να κρατήσει στην τσίτα τους παίκτες.
Πηγή: metrosport.gr
Οι κιλοβατώρες και τα... πεθαμένα (pics)

Έτσι οι ατάκες ήταν θεϊκές και αναμενόμενες. Όταν οι παίκτες έκαναν ελαφρύ τρέξιμο, φορούσαν το ειδικό μηχάνημα που μετρά τους παλμούς. Απαραίτητο για κάθε προπόνηση. Κάποια στιγμή η προπόνηση σταματά και ο Αναστασιάδης ζητά από κάθε παίκτη να του πει τους σφυγμούς που γράφει το μηχάνημα. Ο Βασίλης Παπαδόπουλος του λέει το νούμερο και ο Άγγελος του απαντά: "εσύ παλικάρι μου καις κιλοβατώρες" χαμογελαστός. Ακολουθεί ένας παίκτης που παραπονιέται για ενοχλήσεις: "άμα δεν κάνεις καλά τις ασκήσεις θα πονάς" του απάντησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Όταν οι παίκτες έκαναν διατατικές ασκήσεις ο Αναστασιάδης άρχισε να δίνει τις απαραίτητες συμβουλές ενόψει και των επόμενων προπονήσεων: "Θέλω να με ακούτε βρε πεθαμένα, βρε γιαπιά" με τους παίκτες να χαμογελούν. Σε ότι αφορά τον Αθανασιάδη του φώναζε "Κλάους Άλοφς έλα εδώ" με το γέλιο να πέφτει άφθονο.

Ολλανδοί στην προπόνηση

Στην προπόνηση βρέθηκαν και δυο Ολλανδοί. Ένας πατέρας με τον 8χρονο γιο του. Είχαν δει τον ΠΑΟΚ στην προετοιμασία που είχε γίνει επί Μπόλονι πριν από δυο χρόνια στο ίδιο μέρος και θέλησαν να δουν ξανά τον ΠΑΟΚ όπως μας εξήγησαν.

Ατομικό ο.. Τερζής

Αυτός που είχε την λιγότερη δουλειά χθες ήταν ο Απόστολος Τερζής. Οι παίκτες έκαναν χαλάρωμα και έτσι δεν χρειάστηκε επιπλέον εκγύμναση στους τερματοφύλακες αφού δεν ακούμπησαν και αυτοί μπάλα. Έτσι ο Απόστολος έκανε αρκετούς γύρους τρέξιμο μέσα στην βροχή για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Από σήμερα θα προπονεί τους Μελίσσα, Γιακουμή και θα περιμένει τον Ιτάνζ και τον Γλύκο

Διαβάστε ακόμη...