«Δεν με σεβάστηκαν»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και αγαπημένος της εξέδρας, Μασιέλ Λίνο.
Πηγή: arenafm.gr
«Δεν με σεβάστηκαν»

Μίλησε για την αποχώρησή του από τον "Δικέφαλο", τόνισε πως η διοίκηση τον αγνόησε, δεν τον σεβάστηκε, όσο θα έπρεπε, και ότι πρότεινε στον Ζήση Βρύζα να μείνει με τις ίδιες αποδοχές, αλλά και αυτή η πρότασή του έπεσε στο κενό. Επεσήμανε πως δεν πρόκειται να σταματήσει ακόμα το ποδόσφαιρο και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μασιέλ Λίνο:

Για το πώς αισθάνεται που αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ:
" Αισθάνομαι πάρα πολύ στεναχωρημένος που πρέπει να χαιρετήσω τον ΠΑΟΚ μετά από τόσα χρόνια. Έχω ιδρώσει την φανέλα και έχω δώσει τα πάντα εντός και εκτός γηπέδου γι' αυτή την ομάδα. Ήμουν πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις μου και είμαι πολύ στεναχωρημένος για την εέλιξη με το νέο μου συμβόλαιο".

Για τους λόγους που έλυσε το συμβόλαιο του:
"Οι λόγοι δεν ήταν 100% χρηματικοί. Όταν τελείωσε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ είχε την διάθεση και μου πρότεινε να κάνω ανανέωση συμβολαίου στα περσινά δεδομένα. Είχε τελειώσει η χρονιά, είχε γίνει μια συζήτηση, μου πρότειναν να γίνει η ανανέωση με τα ίδια χρήματα, τους αντιπρότεινα κάτι παραπάνω και από τότε δεν είχα κάποια τελική απόφαση από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Ένας λόγος που είμαι στεναχωρημένος είναι πως είμαι στην Ελλάδα εδώ και μια βδομάδα, προσπάθησα να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και ένιωσα πως με άφησαν στην άκρη και με αγνόησαν, ενώ εγώ ήμουν πάντα συνεπής. Αυτό με στεναχώρησε πάρα πολύ. Προσπάθησα να μιλήσω μαζί τους και με άφησαν στην άκρη".

Για το αν ένιωσε πως δεν τον σεβάστηκε ο ΠΑΟΚ:
" Ένιωσα πως δεν με σεβάστηκαν όσο θα έπρεπε. Όταν μια ομάδα θέλει έναν ποδοσφαιριστή του κάνει μια αντιπρόταση. Έκανα μια πρόταση δεν είχα απάντηση. Εγώ μαζί με τον Κλάους και τον Βούκιτς είμαστε οι ποδοσφαιριστές που παίρνουμε τα λιγότερα χρήματα και προσφέραμε τα περισσότερα".

Για το τι συζήτησε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ την τελευταία φορά που βρέθηκε στην Τούμπα:
" Πριν από δυο μέρες είχα μια συζήτηση με τον Ζήση Βρύζα και μου απάντησε πως δεν θα μου ανανεώσουν το συμβόλαιο και πως ήταν επιθυμία του κ. Σαββίδη αυτό. Είχε συζητήσει με τον κ. Σαββίδη, υπήρχαν τρεις αριστεροί ακραίοι μπακ και γι' αυτό δεν θα μου ανανέωναν το συμβόλαιο. Θα μπορούσαν να μου το πουν, όμως αυτό, όσο ήμουν στην Βραζιλία για να μην χρειαστεί να έρθω στην Ελλάδα και να κάθομαι για μια βδομάδα. Θα μπορούσαν να με ενημερώσουν γι' αυτό έγκαιρα και να βρεθεί κάποια λύση. Αυτή η κατάασταση με στεναχώρησε πάρα πολύ. Ένας άνθρωπος που τα ξέρει όλα είναι ο μάνατζέρ μου Καριόγλου Δημήτρης, ήταν μπροστά στις διαπραγματεύσεις. Εγώ απλά ήθελα να ακούσω από τον ΠΑΟΚ αν με θέλουν ή όχι. Είναι κάτι που δεν το περίμενα... αλλά η ζωή συνεχίζεται".

Για το αν μπορεί να αλλάξει κάτι:
"Πιστεύω πως δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Ο ΠΑΟΚ προτίμησε να πάρει άλλο ποδοσφαιριστή στην θέση μου που και αυτός έχει μια ηλικία προχωρημένη, γύρω στα 33 με 34 είναι, πληρώνοντας κοντά στα 600.000 ευρώ τον χρόνο. Εγώ έπαιρνα 180.000 ευρώ, αλλά δεν έδειξαν σε μένα την ίδια εμπιστοσύνη σε μένα, όσο έδειξαν στον παίκτη που ήρθε τώρα".

Για το τι θέλει να πει στον κόσμο του ΠΑΟΚ:
"Δεν θα τους ξεχάσω ποτέ, για εμένα είναι από τους καλυτέρους στον κόσμο και δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν τραγουδούσαν το όνομα μου όλοι μαζί στο γήπεδο".

Για το αν θα πάει να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ:
"Νομίζω πως όχι αλλά θα πάρω τηλέφωνο αυτούς που είναι κοντά μου, ξέρουν τις εξελίξεις, και θα μιλήσουμε. Δεν χρειάζεται να πάω από εκεί".

Για το πώς ένιωθε όταν ο κόσμος φώναζε το όνομα του:
"Όταν φώναζαν το όνομα μου πράγματι ένιωθα μεγάλη συγκίνηση σε κάθε στιγμή. Είναι κάτι που το θέλει ο κάθε ποδοσφαιριστής και με έσπρωχνε να θέλω κάθε φορά να δώσω κάτι παραπάνω για τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι ένα ξέσπασμα τα όσα λέω, αλλά μια διευκρίνηση. Εγώ φεύγω χωρίς πρόβλημα, φίλος θα είμαι με τον Βρύζα και θέλω να παραμείνω φίλος και με τον κ. Σαββίδη. Ό,τι είπα, όμως, είναι όλη η αλήθεια. Εγώ δεν φεύγω γιατί ήθελα παραπάνω λεφτά και δεν θέλω να βγουν να το πούνε αυτό. Φεύγω φιλικά".

Για το αν θα έμενε με τις ίδιες αποδοχές:
"Στην τελευταία συζήτηση που είχα με τον Βρύζα πριν από δυο ημέρες και είπαμε όσα είπαμε, του πρότεινα να μείνω με τα ίδια λεφτά και μου είπε 'εντάξει'. Περίμενα στο email μου την προσφορά του ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι σήμερα δεν ήρθε κάποια πρόταση".

Για το μέλλον του:
" Πρέπει πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσω εδώ κάποια θέματα με τους λογαριασμούς μου, με τις τράπεζες, να μεταφέρω τα πράγματα από το σπίτι και να διευθετήσω κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Μετά θα φύγω στην Βραζιλία. Το σίγουρο είναι πως δεν θα σταματήσω το ποδόσφαιρο".

Για το αν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει στην Ελλάδα:
"Αρχικά δεν το ήθελα, αλλά από την στιγμή που ξύπνησα την άλλη μέρα και σκέφτηκα πως εγώ ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ δεν με ήθελε, άλλαξα άποψη. Πιστεύω ότι μετά απ' όλα αυτά, έχω το δικαίωμα, πλέον, να παίξω σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα".

Για την συντριβή της Βραζιλίας από την Γερμανία:
" Μόνο ντροπή. Αυτό μπορώ να πω"!

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στα Ελληνικά:
Ευχαριστώ πάρα πολύ τους φίλους του ΠΑΟΚ για όλα. Θυμάμαι το σύνθημα που φώναζαν "Λίνοοο... Λίνοοο (σ.σ. το τραγούδησε και ο ίδιος)!"

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...