Ένας λιγότερος στην Ολλανδία

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί αύριο για την Ολλανδία, ωστόσο ένας από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" δε θα ακολουθήσει την ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Πηγή: paok24.com
Ένας λιγότερος στην Ολλανδία

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, ο οποίος αφότου επέστρεψε η αποστολή του ΠΑΟΚ από το Ελατοχώρι υποβλήθηκε σε επέμβαση στο διάφραγμα.

Στη διάρκεια της παρουσίας του νεαρού άσου του "Δικεφάλου" στο Ελατοχώρι διαπιστώθηκε στις προπονήσεις ότι ανεβάζει σφιγμούς και έτσι μετά από κουβέντα που είχε ο παίκτης με το προπονητικό τιμ του συστήθηκε να υποβληθεί στη συγκεκριμένη επέμβαση.

Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Δεληγιαννίδης ήταν επιτυχημένη, με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να έχει επιστρέψει πλέον και στο σπίτι του προκειμένου να αναρρώσει.

Με βάση τις οδηγίες που του έδωσαν οι γιατροί θα πρέπει να απουσιάζει από τις προπονήσεις για τις επόμενες δύο εβδομάδες και έτσι δε θα ταξιδέψει στην Ολλανδία με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου".

Τον Δεληγιαννίδη επισκέφτηκαν φίλοι του και συμπαίκτες του για να του ευχηθούν περαστικά, ανάμεσα στους οποίους και ο Ευθύμης Κουλούρης.

Διαβάστε ακόμη...