Τα λεφτά επιβεβαιώνουν τις φήμες

Ιδιαίτερη έντονη είναι τις τελευταίες ώρες η φημολογία για κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μέσω κίνησης της οποίας ηγείται ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου.
Πηγή: paok24.com
Τα λεφτά επιβεβαιώνουν τις φήμες

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, τα νούμερα αρχίζουν και κάνουν χορό γύρω από την ομάδα μπάσκετ και τι απομένει;

Η επιβεβαίωση όλων αυτών μέσω χρημάτων. «Show me the money», που έλεγε και το σλόγκαν γνωστής ταινίας. Αυτό περιμένουν την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, να μπουν δηλαδή τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της ΚΑΕ, αυτό το 1.000.000€ που απαιτείται για να καλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Και όποιος βάλει αυτό το ποσό, γίνεται και απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού και νέος ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ. Αυτή είναι η διαδικασία και την επιβεβαίωση όλων αυτών περιμένουν και για την ακρίβεια προσδοκούν στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να γίνει πράξη και αυτό που είχε πει στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ότι δηλαδή πολύ σύντομα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αλλάζει σελίδα.

Στα σενάρια των τελευταίων ημερών, έχουν προστεθεί και οι πληροφορίες που θέλουν την χορηγό εταιρία και της ομάδας βόλεϊ, την «Hellas Gold» να συμμετέχει στην όλη διαδικασία, μέσω της παρουσίας του Γιώργου Ανδρέου και με ένα ποσό της τάξης των 5.000.000€ για μία τριετή συνεργασία. Μόνο που με την τελευταία ανακοίνωση της «Ελληνικός Χρυσός» περί μη συμμετοχής μέσα χορηγίας ή ιδιοκτησίας σε καμία ομάδα της Θεσσαλονίκης, ή θα πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος συνεργασίας με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ή δεν πρέπει να ευσταθούν όλα τα παραπάνω.

Στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ τηρούν στάση αναμονής, για όλα τα σενάρια (καθώς τις τελευταίες ημέρες έχει παρατηρηθεί και μία αναζωπύρωση σε φήμες για νέα ενεργοποίηση του Δημήτρη Κοντομηνά) και όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, περιμένουν να δουν όλα τα παραπάνω και κυρίως την μεγάλη αισιοδοξία των τελευταίων ωρών, να επιβεβαιώνονται με την εισροή χρημάτων. Όλα αυτά πάντως ήδη φαίνεται ότι δημιουργούν ένα διαφορετικό επίπεδο συζήτησης σε όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ. Το κατά πόσο είναι υπαρκτό ή εικονικό, θα φανεί πολύ σύντομα.

Διαβάστε ακόμη...